Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Котешка тоалетна Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 136 магазина
Виж всички магазини

Информация за Котешка тоалетна

Котките са едни от най-предпочитаните домашни любимци. Те се отличават с грация и често непредвидим характер. За разлика от кучетата, които се извеждат на разходка и могат да си играят с други кучета, котките прекарват ежедневието си в дома. Затова трябва да им осигурим подходящи условия. Освен играчки, храна и аксесоари, важно е да изберем и подходящата котешка тоалетна.

Каква котешка тоалетна да изберем?

Често под котешка тоалетна разбираме постелката за котешка тоалетна. Тя може да бъде от дървени стърготини, пясък, силиконови топчета, бентонит и други. За настилката ни е необходим подходящ съд, който всъщност представлява котешка тоалетна.

Котешките тоалетни се разделят на два основни вида – отворени и закрити. Отворените са под формата на легени с различни размери, дълбочина, като най-често имат правоъгълна форма. В зависимост от мястото на което ще я поставите, удобни са и ъгловите тоалетни. За котки, които имат навика да зариват и ритат назад, много подходящи са котешките тоалетни с по-висока задна част.

Затворените или закрити котешки тоалетни наподобяват транспортна чанта или клетка. Повечето затворените тоалетни имат подвижна вратичка, която се затваря когато котката влиза и излиза. Този вид котешки тоалетни са практични, тъй като не позволяват лошите миризми да се разнасят из помещението, освен това в тях може да се сложи и филтър. Затворените тоалетни са по-скъпи от откритите, но много хора ги предпочитат точно поради причината, че са закрити.

Откъде да купим котешка тоалетна?

Постелки за котешка тоалетна може да намерите в магазините, в които се продават храни и аксесоари за домашни любимци – Метро, Кауфланд, Lidl и т.н. В тези магазини може да откриете и отворени котешки тоалетни. Затворените също не са трудни за намиране, но най-голям избор ще имате в зоомагазините.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!