С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Котлон Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 11 от 8 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 179 магазина
Виж всички магазини

Информация за Котлон

Без значение дали искате да си приготвите яйца на очи или по-сложно ястие, котлонът е незаменим уред в домакинството. Богатството от избор на продуктите може и да Ви затруднява, но е добра възможност да подберете най-качествения и подходящ котлон за Вашето семейство.

Какъв котлон да купя? Какви видове има?

Най-общо котлоните се делят на три вида – керамичен, газов и индуктивен. Ако сте почитатели на новите модни тенденции при кухненското оборудване, за Вас е най-подходящ първият вид. Тези котлони имат гладка стъклена повърхност и изглеждат красиво, но недостатъкът им е бавното забряване и изстиване. Въпреки това са добър избор за хора с малки деца, защото повечето от тези съвременни уреди разполагат с индикатори за топлина и блокировка за деца, благодарение на което ще предпазите от нараняване малчуганите. Газовият котлон е другият вариант за уред, който може да закупите. Той е предпочитан от повечето хора, тъй като е по-мощен, бързо загрява и предлага директен контакт към съда с ястието. Пламъкът се пали и загасва бързо и работата с подобрен уред е улеснение за Вас. Индуктивните котлони са златната среда между другите видове уреди, имат модерен дизайн, приличат на керамичните котлони, но загряват по-лесно. Повечето имат LED дисплеи и сензорни контроли. За разлика от керамичните котлони, те имат по-добър контакт с ястието посредством индуктивна намотка.

Кои марки котлони са добри? Откъде да купя?

“Diplomat”, “ЕК“,“First Austria”,”Tristar” са някои от предпочитаните марки котлони, но ако решите да разгледате още модели, може да посетите магазините на „Технополис“,“Техномаркет“,“Техмарт“ и др. Преди това вижте брошурите, които сме качили на сайта, спестете време и пари!

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!