Кош за боклук

Намерихме 4 резултата за Кош за боклук в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 4 промоции за Кош за боклук. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Кош за боклук и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Кош за боклук

Кошът за боклук е нашият най-голям помощник в борбата с отпадъците. Той е с цилиндрична или конусовидна форма, а най-често се изработва от метал или пластмаса. Големината на коша за боклук варира според неговата специфична употреба. Всяка домакиня има свой помощник за събиране на хранителни отпадъци в кухнята, а в офиса кофата за боклук е по-малка и е предназначена за хартиени отпадъци. Уличните кофи, които са значително по-големи, често са пригодени да способстват за разделното събиране на отпадъци.

Защо е важно да събираме отпадъците си?

Колкото повече хора има на планетата, толкова повече боклук остава след тяхната ежедневна употреба на блага и продукти. А колкото повече са отпадъците, толкова по замърсен е въздухът. Ето защо кошовете за боклук играят важна роля в решаването на проблема с отпадъците. Съвсем като в сливи за смет, в днешно време редица институции и независими организации, които се борят с проблема като организират мероприятия от типа „Да почистим за един ден”, „Книги за смет”, „Разделно събиране на боклуците” и т.н.

Годишно икономиката на ЕС изразходва 16 тона материали на глава от населението, като 6 тона от тях се превръщат в отпадъци, от които половината отиват на сметищата. Ако изхвърлянето на отпадъци не може да се избегне, Европейската комисия препоръчва повторно използване и рециклиране на потенциално ценни ресурси. За това могат да помогнат данъците върху сметищата и схеми за плащане на количеството на изхвърляния боклук.

Как да изберем кош за боклук?

При избора на кош за боклук трябва да се съобразите най-напред с Вашите нужди. Когато изясните къде ще поставите коша, имате възможност да изберете между пластмасов и метален, като цените варират за различните кофи за боклук. Голямо разнообразие ще откриете в големите търговски вериги на „Метро“, „Баухаус“, „Баумакс”,”Бриколаж” и др. В нашия сайт пък можете да разгледате целия набор от промоционални оферти и да изберете най-подходящия за Вашия дом кош за боклук.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах