Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Кош за боклук Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 2 от 2 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 135 магазина
Виж всички магазини

Информация за Кош за боклук

Кошът за боклук е нашият най-голям помощник в борбата с отпадъците. Той е с цилиндрична или конусовидна форма, а най-често се изработва от метал или пластмаса. Големината на коша за боклук варира според неговата специфична употреба. Всяка домакиня има свой помощник за събиране на хранителни отпадъци в кухнята, а в офиса кофата за боклук е по-малка и е предназначена за хартиени отпадъци. Уличните кофи, които са значително по-големи, често са пригодени да способстват за разделното събиране на отпадъци.

Защо е важно да събираме отпадъците си?

Колкото повече хора има на планетата, толкова повече боклук остава след тяхната ежедневна употреба на блага и продукти. А колкото повече са отпадъците, толкова по замърсен е въздухът. Ето защо кошовете за боклук играят важна роля в решаването на проблема с отпадъците. Съвсем като в сливи за смет, в днешно време редица институции и независими организации, които се борят с проблема като организират мероприятия от типа „Да почистим за един ден”, „Книги за смет”, „Разделно събиране на боклуците” и т.н.

Годишно икономиката на ЕС изразходва 16 тона материали на глава от населението, като 6 тона от тях се превръщат в отпадъци, от които половината отиват на сметищата. Ако изхвърлянето на отпадъци не може да се избегне, Европейската комисия препоръчва повторно използване и рециклиране на потенциално ценни ресурси. За това могат да помогнат данъците върху сметищата и схеми за плащане на количеството на изхвърляния боклук.

Как да изберем кош за боклук?

При избора на кош за боклук трябва да се съобразите най-напред с Вашите нужди. Когато изясните къде ще поставите коша, имате възможност да изберете между пластмасов и метален, като цените варират за различните кофи за боклук. Голямо разнообразие ще откриете в големите търговски вериги на „Метро“, „Баухаус“, „Баумакс”,”Бриколаж” и др. В нашия сайт пък можете да разгледате целия набор от промоционални оферти и да изберете най-подходящия за Вашия дом кош за боклук.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!