Кош за пране

Намерихме 2 резултата за Кош за пране в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 2 промоции за Кош за пране. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Кош за пране и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Кош за пране

Не всеки от нас има възможност и време да пуска пералнята всеки ден, а за пране на ръка да не говорим. Това е причината за натрупване на мръсните дрехи, които се налага да съберем някъде, докато не ги изперем. Вместо да ги прибираме в пликове, по-удачният вариант е да си купим кош за пране.

Какъв кош за пране да изберем?

Кошът за пране е вещ, която трябва да ни бъде максимално удобна и да не заема много място. В зависимост от помещението и мястото на което ще я поставим, може да изберем стандартен кош или ъглов.

Кошовете се различават по форма, размер и материали, от които са произведени. Пластмасовите кошове са леки и удобни за пренасяне. Предлагат се в различни цветове, като могат да имитират и ратан. Много модерни са кошовете, изработени от бамбук или ратан. Те внасят уют и стил в интериора, а и са практични и удобни.

Може да намерите и кошове от текстил, който се сгъват и не заемат много място. При тях също има разнообразие от размери и десени. Предлагат се и кошове, които могат да се закачат на стената.

Освен ъглови и класическите правоъгълни форми, кошовете могат да бъдат цилиндрични, с овални ръбове, квадратни и т.н.

Най-добре изберете кош с капак, особено ако поставите коша на място което се вижда. Ако се спрете на ратанов кош, той трябва да има подплата от плат. Често тя може да се маха и да се пере, така ще може по-лесно да преместите дрехите, а и ще избегнете риска от закачане на някои фини материи.

Откъде да купим кош за пране?

Може да намерите разнообразие от размери и видове кошове в магазините за битови стоки. Разгледайте офертите за кошове в Broshura.bg и изберете най-изгодната цена.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах