Краставици

Намерихме 5 резултата за Краставици в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 5 промоции за Краставици. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Краставици и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

Подобни продукти от тази категория

17.09 - 30.09 МЕТРО
17.09 - 30.09 МЕТРО
17.09 - 30.09 МЕТРО
21.09 - 27.09 ЛИДЛ
16.09 - 30.09 Фреш маркет
16.09 - 30.09 Фреш маркет
16.09 - 30.09 Фреш маркет
16.09 - 30.09 Фреш маркет
16.09 - 30.09 Фреш маркет
16.09 - 30.09 Фреш маркет

Повече информация за Краставици

Историците предполагат, че краставицата е култивирана още преди 3 000 години. Обичаният зеленчук е от семейство тиквови и вероятно е внесен в Европа от Александър Македонски. Краставиците са много купувани и консумирани заради техния вкус, достъпната цена и изобилието им на пазара. Лесно можем да се сдобием с вкусния зеленчук, ако не можем да си го отгледаме сами в градината.

Какви видове краставици има? Какви да купя?

Краставиците могат да се консумират пресни или консервирани в бурканчета – това са т.нар.“кисели краставички“. По този начин можем да се насладим на вкуса им и лятото, и зимата. Краставиците са важна съставка в много видове салати или при направата на таратор-почти всички обожаваме студената комбинация от мляко, краставица, копър, вода и малко чесън и орехи. Известна е и салатата „Снежанка“, която може да бъде направена от пресни или кисели краставички. Зеленчукът е предпочитана гарнитура и към пържоли и местни продукти. Дребната разновидност на зеленчука се нарича „корнишон“ и се консумира отново в прясно или консервирано състояние. Когато купувате краставици, винаги гледайте да са пресни и добре узрели. Избягвайте прекалено дебелите зеленчуци, тези, които имат вече жълти петна - те са от престояла партида или са откъснати прекалено късно, презрели са. Когато режете продукти за салата и усетите, че краставицата е горчива, по-добре я изхвърлете и заменете с друга, иначе рискувате да развали вкуса на цялата салата.

Откъде да купя краставици?

В магазините за плод и зеленчук има краставици, а освен това може да си купите и от магазините на „Фантастико“, „CBA”, “Kaufland”, “Carrefour”, “Моят ден“, “Т Маркет“ и др. Не харчете излишно пари, а се възползвайте от големите промоции, които магазините правят. Разгледайте брошурите на сайта ни и пазарувайте разумно.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах