Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Краставици Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 135 магазина
Виж всички магазини

Информация за Краставици

Историците предполагат, че краставицата е култивирана още преди 3 000 години. Обичаният зеленчук е от семейство тиквови и вероятно е внесен в Европа от Александър Македонски. Краставиците са много купувани и консумирани заради техния вкус, достъпната цена и изобилието им на пазара. Лесно можем да се сдобием с вкусния зеленчук, ако не можем да си го отгледаме сами в градината.

Какви видове краставици има? Какви да купя?

Краставиците могат да се консумират пресни или консервирани в бурканчета – това са т.нар.“кисели краставички“. По този начин можем да се насладим на вкуса им и лятото, и зимата. Краставиците са важна съставка в много видове салати или при направата на таратор-почти всички обожаваме студената комбинация от мляко, краставица, копър, вода и малко чесън и орехи. Известна е и салатата „Снежанка“, която може да бъде направена от пресни или кисели краставички. Зеленчукът е предпочитана гарнитура и към пържоли и местни продукти. Дребната разновидност на зеленчука се нарича „корнишон“ и се консумира отново в прясно или консервирано състояние. Когато купувате краставици, винаги гледайте да са пресни и добре узрели. Избягвайте прекалено дебелите зеленчуци, тези, които имат вече жълти петна - те са от престояла партида или са откъснати прекалено късно, презрели са. Когато режете продукти за салата и усетите, че краставицата е горчива, по-добре я изхвърлете и заменете с друга, иначе рискувате да развали вкуса на цялата салата.

Откъде да купя краставици?

В магазините за плод и зеленчук има краставици, а освен това може да си купите и от магазините на „Фантастико“, „CBA”, “Kaufland”, “Carrefour”, “Моят ден“, “Т Маркет“ и др. Не харчете излишно пари, а се възползвайте от големите промоции, които магазините правят. Разгледайте брошурите на сайта ни и пазарувайте разумно.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!