Крачкомер Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 2 от 2 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 190 магазина
Виж всички магазини

Информация за Крачкомер

Статистиката сочи, че младото поколение от цял свят затлъстява. Прекарвайки прекалено много време пред компютъра и спортувайки сравнително рядко, в комбинация с вредните хранителни навици, тялото пълнее и не работи в целия си капацитет от енергия. Какво е решението? Много движение, балансирано хранене и търпение. Крачкомерите са сравнително ново изобретение, но пробиват пътя си напред в развитието на техниката.

Какво трябва да знаем за крачкомера? Какъв да избера?
Според специалистите е полезно да ходим пеша поне 5 километра на ден, да извървяваме около 10 000 крачки. Лесно е да следим двигателната си активност, особено ако имаме крачкомер. Модерният уред се поставя най-често на ханша и отчита неговите движения. Най-евтините варианти са на цена около 7 лева, като те отчитат направените крачки и калориите, които сме изгорили, се изписват на екрана. Около 20-30 лева струват уредите, които „говорят“, те съобщават устно какви резултати сме постигнали и ни спестяват непрекъснатото взиране в дисплея. По-скъпите модели могат да се закачат и на чантите или панталоните ни, имат вграден часовник и измерват разстоянието, което сме изминали. Ако сте склонни да похарчите повече пари за подобен уред, може да търсите mp3-плеър като екстра, за да бъде физическата Ви активност по-приятна.

Кои марки крачкомери са добри? Откъде да купя желания модел?
„Omron”, “Fitbit”, “Walk4life”,”Sportline”, “New-Lifestyles” са сред водещите марки крачкомери. За съжаление трудно се намират подобни уреди на пазара, тъй като още не са достатъчно разпространени. В магазини като „Метро“ и „Т Маркет“ понякога се предлагат или в магазини за спортно оборудване и дрехи като “Sportdeport”. Разглеждайте брошурите, които непрекъснато качваме на нашия сайт, на някоя от тях може да бъде продуктът, който търсите.