Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Кренвирши Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
  • стр: 2

    Открихме: кренвирш „кен”

    Фреш маркет брошура до 31.05.2018
  • стр: 2

    Открихме: мини кренвирши

    Хит Хипермаркет брошура до 27.05.2018
Страница 1 от 1
-
Показани 4 от 4 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 137 магазина
Виж всички магазини

Информация за Кренвирши

Приятно е, когато съумееш да откраднеш минути за себе си и вместо часове, прекарани до печката, отделим време за приятни занимания като туризъм, четене, гледане на кино и др. видове хоби. Бързото приготвяне на ястие за семейството е именно такъв начин да постигнеш 2 цели лесно – погрижил си се за храненето на близките си, но и не сте изгубили дълго време, приготвяйки гозбата. Кренвиршите са икономичен и предпочитан вариант, особено за хората, които не притежават завидни кулинарни умения, но искат да сложат нещо вкусно на трапезата.

Какви кренвирши има? Какво трябва да знам, когато избирам кренвирши?

Когато избирате кренвирши, първо и основно правило е да НЕ купувате евтини и изпълнени с вредни съставки продукти. Навярно Ви е познат фактът, че повечето от тези колбаси са пълни със сланина, кости, нишесте и соя. В много от тях има и вредни консерванти и минимално количество месо. Избягвайте най-евтините кренвирши и винаги гледайте какво е съдържанието на продуктите, за да си купите качествен колбас. Ако колбасите съдържат натриев глутамат, по-добре ги избягвайте. Купувайте по възможност по-скъпи кренвирши с малко оцветители и консерванти, високо съдържание на месо и хубав аромат. Продават се различни видове кренвирши според местото, от което са направени – свински, пилешки и т.н. Можете да ги запечете във фурната или партигрила с кашкавал, да ги сварите във вода или пък да ги нарежете на парченца и да ги добавите към омлета.

Кои марки кренвирши са лидери на пазара? Откъде да купя?

Сред най-известните марки кренвирши са продуктите на „Кен“, „Бони“, „Леки“, „Браво“, „Сачи“, „Тандем“ и др. Ако искате да пазарувате изгодно качествени стоки, информирайте се за намаленията, които веригите магазини правят. На нашия сайт ежедневно качваме брошури с най-новите и добри оферти на пазара.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!