Кресло

Намерихме 1 резултат за Кресло в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 1 промоция за Кресло.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

Подобни продукти от тази категория

10.05 - 11.07 Como
01.05 - 31.05 Мебели Виденов
01.05 - 31.05 Мебели Виденов
17.05 - 30.05 Aiko

Повече информация за Кресло

Обичате да се радвате на комфорта у дома, но диванът винаги е зает? Искате да сте близо до останалите членове на семейството си, но да не Ви е некомфортно? Креслата са идеален източник на уют и удобство у дома, а освен че са удобни, не заемат толкова място като дивана, а и не се налага да ги делите с друг.

Какво кресло да купя? Какви видове има?

При избор на кресло е добре да съобразите дизайна му с този на останалата мека мебел. Ако пък искате то да се откроява, може да изберете да е в различен цвят и да е своеобразен акцент в стаята. Все пак преценете дали креслото, което купувате, си отива с останалите мебели, защото би изглеждало странно, ако в една стая с авангардни мебели, се постави кресло в старинен стил например. Освен това е хубаво да прецените свободното място, с което разполагате, за да вземете кресло, което е подходящо като размер. Не е хубаво, ако в хола няма достатъчно място и е претрупан с мебели. Някои кресла са с функция сън или имат лежанка и са удобен вариант за спане, ако неочаквано Ви дойде гост. Има и въртящи се кресла, които са предпочитани в офиса или от децата. Цените на креслата са между 100 и 600 лева в зависимост от вида и материала, от който са изработени.

Откъде да купя избрания от  мен вид кресло?

В магазините на „Aiko”, “Мондо“,“Jysk”,”IKEA” може да видите предлаганите модели кресла. Ако искате да спестите от времето си и да пазарувате мебели на промоция, разгледайте брошурите на нашия сайт. Чрез тях ще се информирате къде са най-изгодните намаления.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах