Кростренажор Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 187 магазина
Виж всички магазини

Информация за Кростренажор

Често или нямаме достатъчно свободно време за посещение на фитнес залата, или атмосферните условия не са много благоприятни за тренировка навън. Това са основните причини, много от нас да избират фитнес уреди, които можем да използваме вкъщи. Кростренажорът е един от най-популярните уреди за тренировка в домашни условия.

Какво представлява кростренажорът? Какви са неговите предимства?

Кростренажорът е един от най-препоръчваните уреди за кардио тренировки. Упражненията с него наподобяват изкачване, каране на ски и бягане. При използване на кростренажор се натоварват всички групи мускули, а краката извършват  движение под формата на елипса. Предимството му пред бягащата пътека, например, е че при него ставите не се натоварват. Това е и основната причина за различни травми и наранявания.

С кростренажор може да тренирате и горната част на тялото, тъй като има подвижни дръжки. Повечето модели имат и статични, които осигуряват по-голяма стабилност. Освен с движение напред, с кростренажора може да се движите и на заден ход, което развива различни групи мускули.

Какъв кростренажор да купим?

Когато избирате кростренажор трябва да се съобразите с теглото на трениращия. Определете и мястото на което ще стои уредът, тъй като те се различават и по размерите си. Кростренажорите имат компютър, който може да показва пулс, скорост, изминато разстояние, изгорени калории, време и т.н. В зависимост от модела и марката, компютърът може да показва и оборотите в минута, измерване на мазнини, да има календар, часовник. По-скъпите кростренажори имат опцията за запаметяване на режима на трениращия, различни тренировъчни програми. Добре е да определите ориентировъчна сума, която бихте отделили, тъй като може да намерите уреди за около 250 лв. и такива за по няколко хиляди.

Избирайте уреди от утвърдени марки, като едни от най-популярните са Kettler, Sport Vision, InSportLine, Actuell Fitenss и други.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!