Кувертюра Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 2 от 2 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 191 магазина
Виж всички магазини

Информация за Кувертюра

Кувертюрите представляват текстилни изделия, които поставяме над определени мебели, за да ги предпазим или да им придадем приятен вид. Най-често го поставяме на спалните си, но може да аранжираме с тях и холната си гарнитура. Според дизайна и материите, от които са направени, можем да изберем различен модел кувертюра за мебелите в нашия дом.

Какви кувертюри има?

Когато избираме кувертюра за нашето легло, неизбежно трябва да се съобразим с големината на спалнята върху, която ще я поставяме. В тази връзка кувертюрите се различават според техните размери. Най-често те са в комплект с подходящи калъфи за възглавници. Има и различни видове кувертюри в зависимост от материала, от който са изработени. Можем да срещнем такива от памучни тъкани, както и от синтетични материи, като полиестер.

Каква кувертюра да изберем?

Важно е да съобразим десена на кувертюрата с декорацията в стаята и най-вече със цвета на стените в спалнята. Хубаво е да има лек контраст, за да може кувертюрата да придава колорит на стаята. Така, ако стените в стаята са светли, можем да заложим на кувертюри в по-ярки и тъмни тонове, а ако интериора е в по-тъмна гама, то тогава можем да изберем по пастелни и светли цветове за кувертюрата. Един от най-предпочитаните стилове за десени на кувертюри се нарича пачуърк.

Откъде да купим кувертюра?

Разгледайте нашия сайт, в който ще откриете и нашата специална дигитална брошура. Там сме селектирали най-изгодните оферти на редица търговски вериги, сред които Como, Хоум, Икеа и други. По този начин бързо и лесно можете да изберете подходящи кувертюри за Вашия дом.