Купа Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 15 от 13 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 190 магазина
Виж всички магазини

Информация за Купа

Когато става въпрос за съдове за сервиране или готвене едни от най-използваните и разпространени са купите. Макар да имат стандартна форма, има много разновидности на предназначение, размери, цветове, материали, от които са произведени и т.н.

Какви купи има? Каква да изберем?

Както отбелязахме по-горе, разнообразието от купи е голямо. Купата за супа е един от основните съдове, които трябва да имаме в дома си. Те могат да бъдат както с традиционната кръгла форма, така и да са квадратни, елипсовидни, правоъгълни. Могат да имат издължени краища, които служат за по-лесно пренасяне. Обикновено са стъклени, порцеланови, керамични, пластмасови. Купите за салата се различават единствено по размерите и дълбочината им, а останалите характеристики са същите като тези на купите за супа.  Когато избирате съдове най-добре се спрете на комплекти, които са с еднакъв дизайн и оформление. Въпреки това, ако търсите единични купи, постарайте се те да отговарят на стила на останалите Ви съдове и да се съчетават с тях.

Малките купички от керамика и силикон са подходящи за приготвянето на различни печива и десерти. Стъклените могат да се използват за ядки и други дребни продукти.

Купите за плодове могат да имат по-нестандартни и атрактивни форми – комбинация от метални пръчки, съчетани в различни фигури. Те ще внесат изисканост и модерно излъчване на масата. При тях важно е да са изработени от неръждаеми метали или покрития.

Откъде да купим купи?

Може да намерите огромно разнообразие от купи с различно предназначение както в магазините за домашни потреби, така и в тези за обзавеждане и аксесоари за дома. В Broshura.bg ще откриете най-изгодните цени и намаления, на които да закупите желаните и необходими съдове.