Купа Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 6 от 6 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 179 магазина
Виж всички магазини

Информация за Купа

Когато става въпрос за съдове за сервиране или готвене едни от най-използваните и разпространени са купите. Макар да имат стандартна форма, има много разновидности на предназначение, размери, цветове, материали, от които са произведени и т.н.

Какви купи има? Каква да изберем?

Както отбелязахме по-горе, разнообразието от купи е голямо. Купата за супа е един от основните съдове, които трябва да имаме в дома си. Те могат да бъдат както с традиционната кръгла форма, така и да са квадратни, елипсовидни, правоъгълни. Могат да имат издължени краища, които служат за по-лесно пренасяне. Обикновено са стъклени, порцеланови, керамични, пластмасови. Купите за салата се различават единствено по размерите и дълбочината им, а останалите характеристики са същите като тези на купите за супа.  Когато избирате съдове най-добре се спрете на комплекти, които са с еднакъв дизайн и оформление. Въпреки това, ако търсите единични купи, постарайте се те да отговарят на стила на останалите Ви съдове и да се съчетават с тях.

Малките купички от керамика и силикон са подходящи за приготвянето на различни печива и десерти. Стъклените могат да се използват за ядки и други дребни продукти.

Купите за плодове могат да имат по-нестандартни и атрактивни форми – комбинация от метални пръчки, съчетани в различни фигури. Те ще внесат изисканост и модерно излъчване на масата. При тях важно е да са изработени от неръждаеми метали или покрития.

Откъде да купим купи?

Може да намерите огромно разнообразие от купи с различно предназначение както в магазините за домашни потреби, така и в тези за обзавеждане и аксесоари за дома. В Broshura.bg ще откриете най-изгодните цени и намаления, на които да закупите желаните и необходими съдове.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!