Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Кутия за хляб Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 137 магазина
Виж всички магазини

Информация за Кутия за хляб

Не обичате хлябът Ви да е сух или да стои на масата, просто завит в торбичка. Предпочитате да си има специално място, където да го съхранявате. За Ваше улеснение отдавна съществуват кутиите за хляб, които освен че са доста разнообразни като външен вид, материал на изработка и дизайн, са и сравнително евтини.

Каква кутия за хляб да избера? Какви цени да очаквам?

Най-продаваните видове кутии за съхранение на хляб са обикновените, пластмасови. Те са най-евтини и разпространени, но не са добър избор. Хлябът се разваля бързо в пластмасова кутия, а и вкусът му се променя от допира с нея. За препоръчване е да купите метална или най-добре дървена. Дървената кутия е най-добрият вариант за съхранение на тестените продукти, защото в нея трудно може да се образува мухъл. Освен това се старайте избраният модел да не е от най-тежките модели, за да Ви е удобно, ако трябва да го премествате. Някои метални кутии са с лошо покритие и лесно ръждясват така че, не е препоръчително да ги държите близо до мивката – така ще се износят бързо. Не забравяйте да почиствате регулярно кутиите, за да бъдат свежи и чисти. Цените на кутиите за хляб варират между 6-15 за пластмасовите, 20-40 лв. за металните и между 50-100 лева за дървените.

Откъде да си купя кутия за хляб?

В почти всички магазини за домашни потреби може да намерите кутия за хляб, както и в „Технополис“, “Como”,”@Home”,”Praktiker” и др. Големите търговски вериги често пускат продукти на промоция така че, ако следите брошурите на нашия сайт, ще намерите най-изгодните предложения.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!