Куфар

Намерихме 8 резултата за Куфар в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 8 промоции за Куфар. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Куфар и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

21.09 - 27.09 Kaufland
21.09 - 27.09 Kaufland
21.09 - 27.09 Kaufland
21.09 - 27.09 Kaufland
21.09 - 27.09 Kaufland
21.09 - 27.09 Kaufland
21.09 - 27.09 Kaufland

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Куфар

Когато тръгваме на път, компания неизбежно ни прави нашият куфар. Той представлява вид чанта с правоъгълна форма и различна вместимост според нуждите на потребителите. С помоща на куфара можем да пренасяме различни предмети, сред които дрехи, обувки и т.н. Във вътрешността на този специфичен вид пътна чанта най-често има отделни разделения и ластици, които спомагат за по компактното съхранение на багажа.

Какъв куфар да изберем? 

Когато отивате на пазар за куфар, е важно да съобразите с каква цел ще го използвате. Ако Ви е необходим за пренасяне на по-малко багаж, спокойно можете да изберете модел с по-малка височина, лекота и вместимост. Ако пък сте решили да отидете на приятна и продължителна екскурзия, със сигурност ще Ви е нужен голям и функционален куфар. Куфарите имат дръжка, а в зависимост от вида, тя може да бъде и подвижна. Модерните модело куфаро имат и колелца, които ги правят много подходящи за пренасяне на голямо количество предмети, тъй бутането е по-лесно от носенето. Цените на куфарите варират в зависимост от марката, дизайна и функциите, които изпълнява пътната чанта.

Какви куфари можем да срещнем на пазара?

Фирмите, които предлагат качествени и удобни куфари, ключват и различни удобни технологии, които улесняват потребителите. Например често можем да срещнем различни заключващи механизми, освен познатите ципоев на куфара. По този начин безопасността на съдържанието в куфара е гарантирана. Съществуват и технологии, благодарение на които, когато куфарът се обърне, той не се отваря и съответно предметите в него остават непокътнати. Съществуват различни разновидности на куфари в зависимост от материала от който са изработени, но в най-общ смисъл, те биат два вида – твърди и меки. Най-често те са синтетични или кожени.

Ще ходим на екскурзия и ни трябва нов куфар. Къде да го намерим?

Подготовката за пътуване е неизбежен и важен процес, а за да го улесним максимално, трябва да изберем най-подходящия за целта куфар. Можете да разгледате най-актуалните предложения на редица търговски марки (Edgar, JYSK) в дигиталния каталог на нашия сайт. Направете най-добрият избор и стягайте куфарите.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах