Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Кухненска кърпа Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 137 магазина
Виж всички магазини

Информация за Кухненска кърпа

Един от аксесоарите, който задължително трябва да присъства във всяка кухня е кухненската кърпа. Освен че може да служи за подсушаване, може да я използваме при хващане на горещи съдове, ако не разполагаме със специална кухненска ръкавица.

Какви кухненски кърпи има?

Кухненските кърпи се различават както по размера си, така и по материалите, от които са произведени. Разнообразието от цветове, бродерии и десени също е много голямо. Това Ви позволява да изберете кърпата, която ще отива на интериора на кухнята, а и която ще Ви върши най-добра работа. Най-често кухненските кърпи се подават в комплекти с различен брой и размери.

Най-разпространените кухненски кърпи са произведени от 100% памук, като могат да се различават по своята повърхност – мъхести хавлиени, вафлени, с гладка повърхност, оребрени. Вафлените и оребрените кухненски кърпи са предпочитани, тъй като са по-ефективни при забърсване. Освен това не оставят мъхчета и влакна, за разлика от пухкавите хавлиени кърпи.

Кърпите от микрофибър са използвани най-често за полиране на съдовете, тъй като не оставят влакна и имат силно абсорбиращо действие.

Както отбелязахме в началото, често кухненските кърпи се използват вместо ръкохватка или кухненска ръкавица. В такива случаи бъдете много внимателни, тъй като кърпите не могат да предпазят ръцете от високите температури, както ръкавицата. Избягвайте да използвате кърпата за хващане на горещи съдове, ако е мокра. Така също рискувате да се нараните.

Откъде да купим кухненска кърпа?

Може да намерите кухненски кърпи с различни цветове и размери във всеки магазин за домашни потреби и в магазините, в които се продават стоки и аксесоари за кухнята и домакинството. Освен комплекти от няколко кърпи, може да намерите комплект и с ръкохватка и/или кухненска ръкавица. В Broshura.bg ще откриете най-изгодните цени, на които да закупите необходимия кухненски аксесоар.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!