Кухненска ръкавица Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 190 магазина
Виж всички магазини

Информация за Кухненска ръкавица

Готвенето може да бъде освен задължение, но и приятно занимание. Когато творим в кухнята, често забравяме за безопасността, а това от своя страна може да завърши с изгорени ръце. Много хора използват кухненската кърпа за да извадят горещата тава от фурната, например, въпреки че това не винаги е удачен вариант. За да предпазим ръцете си от горещите повърхности най-добре да използваме кухненска ръкавица.

Какви кухненски ръкавици има?

Кухненските ръкавици, за разлика от домакинските, са оформени пръсти, с изключение на палеца. Стандартните кухненски ръкавици са изработени от памук и са подплатени с негорима вата. Горният и долният плат може да са капитонирани, което осигурява по-здраво зашиване на ватата. Ръкавиците могат да са и с тефлоново покритие.

Някои кухненски ръкавици могат да са изработени от памук и да имат силиконова вътрешна захващаща част. Те се предпочитат, защото силиконът не позволява хлъзгане на съда, а в същото време предпазва от топлината. На пазара се предлагат и кухненски ръкавици от каучук.

Много разпространени са и двойните кухненски ръкавици. По-голямата част от тях също са произведени от 100% памук, като някои ръкавици имат и вплетени магнитни нишки. Чрез тях ръкавицата може да се закрепи за всяка метална повърхност, с цел по-удобно съхранение.

Обикновено кухненската ръкавица има дължина малко над китката, но може да намерите и по-дълги, които предпазват ръката до лакътя.

Откъде да купим кухненска ръкавица?

Може да намерите кухненски ръкавици с различни десени, цветове и щампи във всеки магазин за домашни потреби и в магазините, в които се продават стоки и аксесоари за кухнята и домакинството. Кухненската ръкавица може да се предлага и в комплект с ръкохватка и/или кухненска кърпа. В Broshura.bg ще откриете най-изгодните цени, на които да закупите нужното кухненско пособие.