Кухненска везна Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 190 магазина
Виж всички магазини

Информация за Кухненска везна

Решили сте да пробвате нови рецепти, но искате да сте сигурни, че се водите по стриктно посочения грамаж? Или спазвате хранителен режим и желаете да проверите какво е теглото на продуктите? Кухненските везни са незаменими помощници в подобни ситуации и въпреки че не са толкова разпространени в домовете и се използват сравнително рядко, е хубаво да разполагаме с тази вещ, за да можем да я употребяваме при нужда.

Какви функции и удобства притежават новите модели?

Повечето кухненски везни са електронни и с максимален капацитет 5 кг. Това е напълно достатъчно за ежедневните ви нужди в кухнята, но ако сте почитател на по-модерната техника, може да се сдобиете с уред, който се изключва автоматично сам, който се нулира без да има нужда да го пипате с мръсни ръце, както и с индикатор, който съобщава когато батерията е за смяна.

Кои са водещите марки кухненски везни? Къде мога да избера?

„Beurer”, “HAMA”, “Sencor”, “Fagor” са някои предложения, които са търсени на пазара, а ако искате да избегнете риска от интернет пазаруването, може да разгледате моделите лично в магазини като „Mr. Bricolage”,“Практикер“, Търговска верига „Зора“,“Техномаркет“ и др.

Балансираното хранене е изключително важно за физическото ни благосъстояние, а прекомерното количество на някои продукти води до повишаване на теглото и рискове за организма. Нашият екип с грижа за Вас събира  на едно място в електронен вариант  брошурите на водещите търговски вериги, за да Ви запознае с най-изгодните оферти за кухненски везни като попълнение в семейния инвертар.