Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Кухненска везна Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
  • стр: 10

    Открихме: + кухненска везна

    Технополис брошура до 26.04.2018
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 134 магазина
Виж всички магазини

Информация за Кухненска везна

Решили сте да пробвате нови рецепти, но искате да сте сигурни, че се водите по стриктно посочения грамаж? Или спазвате хранителен режим и желаете да проверите какво е теглото на продуктите? Кухненските везни са незаменими помощници в подобни ситуации и въпреки че не са толкова разпространени в домовете и се използват сравнително рядко, е хубаво да разполагаме с тази вещ, за да можем да я употребяваме при нужда.

Какви функции и удобства притежават новите модели?

Повечето кухненски везни са електронни и с максимален капацитет 5 кг. Това е напълно достатъчно за ежедневните ви нужди в кухнята, но ако сте почитател на по-модерната техника, може да се сдобиете с уред, който се изключва автоматично сам, който се нулира без да има нужда да го пипате с мръсни ръце, както и с индикатор, който съобщава когато батерията е за смяна.

Кои са водещите марки кухненски везни? Къде мога да избера?

„Beurer”, “HAMA”, “Sencor”, “Fagor” са някои предложения, които са търсени на пазара, а ако искате да избегнете риска от интернет пазаруването, може да разгледате моделите лично в магазини като „Mr. Bricolage”,“Практикер“, Търговска верига „Зора“,“Техномаркет“ и др.

Балансираното хранене е изключително важно за физическото ни благосъстояние, а прекомерното количество на някои продукти води до повишаване на теглото и рискове за организма. Нашият екип с грижа за Вас събира  на едно място в електронен вариант  брошурите на водещите търговски вериги, за да Ви запознае с най-изгодните оферти за кухненски везни като попълнение в семейния инвертар.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!