Кухненска мивка

Намерихме 20 резултата за Кухненска мивка в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 20 промоции за Кухненска мивка. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Кухненска мивка и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

Подобни продукти от тази категория

14.10 - 14.11 Интерсервиз Узунови
11.12 - 31.12 Мебели Идеа
11.12 - 31.12 Мебели Идеа
09.05 - 31.12 KARE
09.05 - 31.12 KARE
09.05 - 31.12 KARE

Повече информация за Кухненска мивка

В модерната кухня за съвременната домакиня най-важната интериорна и необходима част остава мивката, която е от определящо значение и представлява неизменна част от помещението.

Какво трябва да знаем преди да си купим кухненска мивка?
Полимер, инокс, мрамор или гранит – материалът е важен и определящ за цялостния естетически вид на кухненското помещение. Разнообразието от цветове и дизайни в избора на мивка е от особено голямо значение за всяка домакиня. Всяка кухня независимо от дизайна, цветовете, производителя и Вашите предпочитания по презумция съдържа няколко вградени елемента – мивка, керамичен или стъклен плот, фурна и аспиратор.

Вече се наблюдават все по-висококачествени продукти, които са хигиенични, лесни за почистване, устойчиви на температурни влияния, удароустойчиви, изключително дълготрайни като качество и визия, с модерен и фин дизайн, за да паснат перфектно на Вашата кухня.

На кои марки да се доверим и откъде да пазаруваме?
Може да снабдите кухнята си, не само с мивка за вграждане, но и с бордова мивка.Производителите като Банко, Виденов, Явор, Арон, Айко, Комо, Идеа, Нокора, Мондо са се погрижили да Ви представят богата гама от възможности, от които да избирате, като качеството е гарантирано и цените са съобразени с Вашите възможности. Формите, които можете да изберете също варират спрямо Вашите нужди - кръгла, квадратна, правоъгълна, с едно корито, с две корита, с отвор за стояща батерия, мивка с отцедник. На всяка мивка може да бъде направен отвор за батерия и кухнята Ви да изглежда така, както винаги сте желали.

За да потърсите качествена и стилна кухненска мивка на изгодна цена разгледайте брошурите на Айко, Арон, Ирим, Икеа Долче Каса, Мебели Виденов, Зона, Лабиринт, Юнис булини, Дизма, Комо, @Хоум, които ще откриете на нашия сайт с предложения, на които не можете да устоите.