Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Кухненски прибори Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 135 магазина
Виж всички магазини

Информация за Кухненски прибори

Във всяка кухня трябва да има достатъчен брой прибори за хранене, както и различни прибори, които да използваме при готвене. Има толкова различни видове домакински принадлежности, че е най-удачно да купуваме комплекти. В тях са включени основните прибори за хранене или сервиране.

Какви кухненски прибори за хранене да изберем?

Когато става въпрос за хранене, приборите не се ограничават само до вилица, нож и лъжица. Разбира се, това са основните прибори, но те имат голямо разнообразие и различно предназначение. Не много често ни се налага да подреждаме масата по установените правила, но е добре да имаме необходимите прибори за това.

Вилиците, с които трябва да разполагаме са за основно ястие, за салата и за десерт. Естествено има и други видове – за риба, за предястие, за гарнитура и т.н.

При лъжиците най-добре да имаме лъжица за супа, за десерт, за кафе и чай. Ножовете за хранене също са разнообразни, но при тях може да се ограничим до нож за основното ястие и за предястие.

В магазините може да намерите готови комплекти, с които ще избегнете търсенето и подбирането на приборите за хранене.

Какви прибори за готвене трябва да имаме?

При кухненските прибори за готвене многообразието е дори по-голямо от тези за хранене. Въпреки това приборите, които ще са ни нужни в ежедневието са голям и малък черпак, вилица за месо, решетъчна лъжица и плоска лопатка-решетка, тел за разбиване, преса за намачкване. Тези основни готварски „инструменти” се предават и в комплект, което е голямо улеснение.

Откъде да купим кухненски прибори?

Може да намерите различни комплекти прибори или такива, които се предлагат самостоятелно, в магазините за битови стоки и обзавеждане – Комо, @Home, Икеа, Кауфланд, Метро, Lidl, Carrefour и други.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!