Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Кухненски робот Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
  • стр: 10

    Открихме: кухненски робот

    Технополис брошура до 26.04.2018
  • стр: 14

    Открихме: кухненски робот

    Техномаркет брошура до 05.05.2018
Страница 1 от 1
-
Показани 3 от 3 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 135 магазина
Виж всички магазини

Информация за Кухненски робот

Всички обичаме вкусните гозби, да смесваме различни продукти, да експериментираме. Но понякога имаме нужда от помощник в заветното дело. Нещо, което пести от усилията ни, нещо, което увеличава скоростта на готвене. Кухненският робот е именно такъв уред и все повече жени го добавят към кухненския си инвентар.

Какъв кухненски робот да купя? Какви функции имат моделите?

Ако още се колебаете дали да се сдобиете с мултифункционалната вещ, не се колебайте, замислете се колко излишни предмети ще приберете в някой стар шкаф – миксерите, пасаторите, блендерите, кафемелачката и сокоизстисквачката няма да Ви трябват, ако разполагате с качествен кухненски робот.
Ако искате уредът да се справя добре с обработката на всякакви продукти, по-добре изберете мощен модел. Ще вложите повече пари, но ще сте доволни от храната и дългия живот на кухненския робот. Една от предпочитаните функции, налични в някои модели кухненски роботи, е „Pulse”. Бутонът, който я задейства, се натиска, когато имате нужда бързо да постигнете голяма мощност при максимална скорост на въртене. Импулсът е контролиран от Вас и по този начин предпазвате уреда от претоварване. Много хора се питат как трябва да поддържат вече закупения си уред. Може да слагате части от него в миялната машина, но по принцип е добре всичко да се изплаква на ръка, за да сте сигурни, че няма да повредите нещо.

Кои марки са надеждни? Откъде да си купя?

Клиентите предпочитат моделите на „Kenwood”, “Philips”, “Gorenje”, “Bosch”, “Rohnson” и др. Може да ги откриете в магазините на „Технополис“, Търговска верига „Зора“, „Денси“, Техномикс“ и др. Преди да вземете окончателното си решение, разгледайте нашите брошури, изберете най-добрите оферти! 

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!