Кухненска ролка

Намерихме 7 резултата за Кухненска ролка в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 7 промоции за Кухненска ролка. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Кухненска ролка Emeka и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

Подобни продукти от тази категория

25.09 - 30.11 Магазинъ 345
08.10 - 08.11 GS Строймаркет
16.10 - 31.10 Фреш маркет
17.10 - 06.11 Техномаркет
21.10 - 27.10 Магазинъ 345
21.10 - 27.10 Kaufland
21.10 - 27.10 Kaufland

Повече информация за Кухненска ролка

Кухненските ролки представляват хартиени кърпи за еднократна употреба. Те са безценен помощник за всяка домакиня, тъй като помагат за осигуряване на ефективно почистване в едно от най-важните помещения във всяко домакинство – кухнята. Независимо дали сме замърсили определена повърхност при готвене, хранене или друга дейност, нашите хартиени помощници се справят с положението като предлагат бързо и удобно почистване. Да не забравяме и цената – кухненските ролки са икономични и помагат ефективно за поддържане на чистия вид на кухнята.

Какво трябва да знаем за кухненските ролки?

Кухненските ролки се различават в зависимост от материала, от който са изработени. Съществуват видове от хартия (често рециклирана) и от целуоза. Те се предлагат в различни разфасовки според нуждата в едно домакинство. Съществува и разнообразие в цветовете, опаковката, грамажа и броя на откъсите. Можете да се спрете на различен вид хигиенни помощници в зависимост от Вашите нужди.

Как да изберем кухненски ролки?

На пазара различните марки предлагат многообразие от кухненски ролки. Сред фирмите, опериращи в сферата на почистващите продукти, са Clever, Harmony, Smile, Belana, Emeka, Senso и други. Важно е да прецените каква дебелина искате да бъдат кухненските ролки, както и за какво най-често Ви се налага да ги използвате.

В кои магазини можем да открием многообразие от кухненски ролки?

Домакините знаят най-добре колко е важно кухнята да блести от чистота. За да изглежда и Вашата кухня в перфектно състояние, започнете с почистването й. За да откриете подходящите кухненски ролки за целта, разгледайте брошурата в нашия сайт. Там сме селектирали разнообразни оферти на редица търговски марки, сред които dm, Lily, Lidl, Kaufland, и др.