Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Кухненска ролка Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
  • стр: 7

    Открихме: кухненска ролка “belana”

    Дар брошура до 29.04.2018
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 133 магазина
Виж всички магазини

Информация за Кухненска ролка

Кухненските ролки представляват хартиени кърпи за еднократна употреба. Те са безценен помощник за всяка домакиня, тъй като помагат за осигуряване на ефективно почистване в едно от най-важните помещения във всяко домакинство – кухнята. Независимо дали сме замърсили определена повърхност при готвене, хранене или друга дейност, нашите хартиени помощници се справят с положението като предлагат бързо и удобно почистване. Да не забравяме и цената – кухненските ролки са икономични и помагат ефективно за поддържане на чистия вид на кухнята.

Какво трябва да знаем за кухненските ролки?

Кухненските ролки се различават в зависимост от материала, от който са изработени. Съществуват видове от хартия (често рециклирана) и от целуоза. Те се предлагат в различни разфасовки според нуждата в едно домакинство. Съществува и разнообразие в цветовете, опаковката, грамажа и броя на откъсите. Можете да се спрете на различен вид хигиенни помощници в зависимост от Вашите нужди.

Как да изберем кухненски ролки?

На пазара различните марки предлагат многообразие от кухненски ролки. Сред фирмите, опериращи в сферата на почистващите продукти, са Clever, Harmony, Smile, Belana, Emeka, Senso и други. Важно е да прецените каква дебелина искате да бъдат кухненските ролки, както и за какво най-често Ви се налага да ги използвате.

В кои магазини можем да открием многообразие от кухненски ролки?

Домакините знаят най-добре колко е важно кухнята да блести от чистота. За да изглежда и Вашата кухня в перфектно състояние, започнете с почистването й. За да откриете подходящите кухненски ролки за целта, разгледайте брошурата в нашия сайт. Там сме селектирали разнообразни оферти на редица търговски марки, сред които dm, Lily, Lidl, Kaufland, и др.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!