Кухненска ролка

Намерихме 4 резултата за Кухненска ролка в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 4 промоции за Кухненска ролка. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Кухненска ролка Zebra и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

26.01 - 01.02 T MARKET
26.01 - 01.02 T MARKET
26.01 - 01.02 T MARKET
16.01 - 31.01 Фреш маркет

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Кухненска ролка

Кухненските ролки представляват хартиени кърпи за еднократна употреба. Те са безценен помощник за всяка домакиня, тъй като помагат за осигуряване на ефективно почистване в едно от най-важните помещения във всяко домакинство – кухнята. Независимо дали сме замърсили определена повърхност при готвене, хранене или друга дейност, нашите хартиени помощници се справят с положението като предлагат бързо и удобно почистване. Да не забравяме и цената – кухненските ролки са икономични и помагат ефективно за поддържане на чистия вид на кухнята.

Какво трябва да знаем за кухненските ролки?

Кухненските ролки се различават в зависимост от материала, от който са изработени. Съществуват видове от хартия (често рециклирана) и от целуоза. Те се предлагат в различни разфасовки според нуждата в едно домакинство. Съществува и разнообразие в цветовете, опаковката, грамажа и броя на откъсите. Можете да се спрете на различен вид хигиенни помощници в зависимост от Вашите нужди.

Как да изберем кухненски ролки?

На пазара различните марки предлагат многообразие от кухненски ролки. Сред фирмите, опериращи в сферата на почистващите продукти, са Clever, Harmony, Smile, Belana, Emeka, Senso и други. Важно е да прецените каква дебелина искате да бъдат кухненските ролки, както и за какво най-често Ви се налага да ги използвате.

В кои магазини можем да открием многообразие от кухненски ролки?

Домакините знаят най-добре колко е важно кухнята да блести от чистота. За да изглежда и Вашата кухня в перфектно състояние, започнете с почистването й. За да откриете подходящите кухненски ролки за целта, разгледайте брошурата в нашия сайт. Там сме селектирали разнообразни оферти на редица търговски марки, сред които dm, Lily, Lidl, Kaufland, и др.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах