Кушетка Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 186 магазина
Виж всички магазини

Информация за Кушетка

Изборът на мебели за дома е от огромно значение. Особено ако избираме мебели за почивка и мека мебел. Те трябва да осигуряват максимален комфорт и релаксация. В мебелните магазини има разнообразие от дивани, легла, разтегателни фотьойли и много други. Макар малко позабравена, кушетката продължава да има своите почитатели.

Какви кушетки има?

Традиционните кушетки, най-вече в миналото, са представлявали единично легло с пружина, без табли. В днешно време, модерните кушетки са запазили единствено характеристиката, че са единични. Най-разпространените кушетки имат две табли – една над главата и една отстрани. Страничната табла, която е под формата на облегалка, може да не обхваща цялата дължина, а да е до средата на кушетката. Кушетките с този дизайн са много подходящи за дневната, тъй като приличат повече на диван, отколкото на легло.

Има кушетки със три табли. Те са най-предпочитани за детско легло. Могат да имат и шкафчета под леглото.

Кушетките, които нямат табли и прегради, и са подходящи за дома, приличат  на тапицирани шезлонги. Те могат да са с кожа или текстил, да са с повдигната част за главата или да са с S-образна форма.

Има и специализирани кушетки – масажни, лекарски, козметични. Лекарските са най-просто устроени, като могат да имат повдигаща се част в единия край. Масажните кушетки обикновено имат отвор за главата, а козметичните – допълнителна подложка за глава и/или облегалки за ръцете.

Откъде да купим кушетка?

Ако търсите масажни, козметични или лекарски кушетки, най-добре разгледайте специализираните магазини за козметична и медицинска техника и обзавеждане.

Ако искате да допълните обзавеждането в дома си, кушетки ще намерите в мебелните магазини като Икеа, JYSK, Ралица, Аико, Арон, Моббо и други.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!