Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Къна Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 134 магазина
Виж всички магазини

Информация за Къна

Всяка жена иска да има красива, лъскава и здрава коса. В това си желание, дамите са склонни да изпробват редица козметични продукти, бои за коса, оцветяващи шампоани и т.н. Един от натуралните и природни средства, които се използват за поддържането и възстановяването на косата е къната.

Какво представлява къната? С какво е полезна?

Натуралната къна се получава от стрити на прах листа от растението Хена. То е характерно за районите на Северна Африка, Южна Азия и Северна Австралия. Къната е известна със своите противогъбични и антисептични свойства, които оказват благоприятно влияние на проблеми като косопад, пърхот и други. Къната заздравява косъма, като прави косата по-гъста и обемна. За разлика от боите за коса, къната не променя структурата на косъма чрез химикали. Тя оцветява косата в червеникави нюанси

Трябва да се отбележи, че истинската къна, която няма примеси, прави косата единствено червена. Тя е с характерен аромат на сушена билка и е зелена на цвят. Останалите видове къни – черна, кестенява, за златисти отенъци имат допълнителни билки и съставки, които да оцветят косата в различни нюанси.

Полученият цвят при използването на къна е строго индивидуален. Той зависи от цвета на косата, плътността на косъма и колко време ще престои на косата. По правило колкото по-дълго оставим къната да действа, толкова по-наситен червен цвят ще се получи. Освен това след боядисване с къна трябва да се изчакат няколко месеца преди да използвате други оцветяващи продукти.

Откъде да купим къна?

Може да намерите различни видове къни в магазините за козметика и аптеките. Важно е да четете внимателно съдържанието на продукта, като избягвате изкуствените оцветители и съставки. На опаковките е указан и начинът на употреба.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!