Лазаня

Намерихме 1 резултат за Лазаня в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 1 промоция за Лазаня.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

16.09 - 22.09 ЛИДЛ

Подобни продукти от тази категория

01.09 - 30.09 Билла
01.09 - 30.09 Билла
01.09 - 30.09 Билла
01.09 - 30.09 Билла
05.09 - 02.10 T MARKET
12.09 - 18.09 Билла
16.09 - 22.09 Дар

Повече информация за Лазаня

Италианската кухня има своите почитатели по целия свят. Твърди се, че именно тя е най-разпространената чуждестранна кухня в различните страни. Това няма да ни изненада, при положение, че едни от любимите ни ястия с паста, пица и лазаня са дошли от Италия.

Какво представлява лазанята?

Лазанята се приготвя от тънки кори, най-често от твърда пшеница, с плънка между тях. Приема се, че родният град на ястието е Неапол, тъй като там за първи път е създадена съвременният вид и рецепта на лазанята.

Какви видове лазаня има?

Различните видове лазаня се различават по техните плънки. Прието е лазанята да има шест кори, а между тях най-често се слага смляно месо, гъби, домати и други видове зеленчуци, като се залива със сос Бешамел и се поръсва с настърган пармезан или друг кашкавал. Има и други варианти – изцяло зеленчукова лазаня, със спанак и сирене, с шунка, с различни сосове и т.н.

Важно за всяка лазаня е тя да бъде сочна, а корите не трябва да са твърди или хрупкави.

Откъде да купим лазаня?

Тъй като приготвянето на корите за ястието изисква време, а и усилия, в магазините може да намерите готови кори. Те са удобни, тъй като не изискват предварително варене. Може да намерите и различни сосове, с които да гарнирате ястието. Ако не искате да прекарате време рязане и печене, може да купите и полуготова лазаня, която просто слагате във фурната или микровълновата.

Ще намерите най-изгодните цени за Вашата лазаня, в промоционалните боршури на магазините за хранителни стоки, в Broshura.bg.