Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Лазаня Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
  • стр: 4

    Открихме: бургери,пица,лазаня,

    Фреш маркет брошура до 31.05.2018
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 137 магазина
Виж всички магазини

Информация за Лазаня

Италианската кухня има своите почитатели по целия свят. Твърди се, че именно тя е най-разпространената чуждестранна кухня в различните страни. Това няма да ни изненада, при положение, че едни от любимите ни ястия с паста, пица и лазаня са дошли от Италия.

Какво представлява лазанята?

Лазанята се приготвя от тънки кори, най-често от твърда пшеница, с плънка между тях. Приема се, че родният град на ястието е Неапол, тъй като там за първи път е създадена съвременният вид и рецепта на лазанята.

Какви видове лазаня има?

Различните видове лазаня се различават по техните плънки. Прието е лазанята да има шест кори, а между тях най-често се слага смляно месо, гъби, домати и други видове зеленчуци, като се залива със сос Бешамел и се поръсва с настърган пармезан или друг кашкавал. Има и други варианти – изцяло зеленчукова лазаня, със спанак и сирене, с шунка, с различни сосове и т.н.

Важно за всяка лазаня е тя да бъде сочна, а корите не трябва да са твърди или хрупкави.

Откъде да купим лазаня?

Тъй като приготвянето на корите за ястието изисква време, а и усилия, в магазините може да намерите готови кори. Те са удобни, тъй като не изискват предварително варене. Може да намерите и различни сосове, с които да гарнирате ястието. Ако не искате да прекарате време рязане и печене, може да купите и полуготова лазаня, която просто слагате във фурната или микровълновата.

Ще намерите най-изгодните цени за Вашата лазаня, в промоционалните боршури на магазините за хранителни стоки, в Broshura.bg.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!