Лак за коса Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 183 магазина
Виж всички магазини

Информация за Лак за коса

Колко често Ви се е случвало да прекарате изтощително много време в оформяне на прическата си, а след това вятърът или влагата да провалят цялото Ви старание? За да избегнем такива неприятни ситуации, на помощ идва лакът за коса.

Какви видове лак за коса има?

Най-общо – лаковете за коса се делят според силата на фиксация. Обикновено различните производители предлагат около 5 нива на фиксация, като можем да ги обобщим като лакове за лека или нормална фиксация, силна и мега или ултра силна фиксация. Леката фиксация е подходяща за ежедневна употреба, като косата изглежда и се движи естествено. Силната фиксация е предназначена за по-специфични атмосферни условия – влага, вятър. Мега силната фиксация се препоръчва при сложни прически, които трябва да запазят вида си по-дълго време. Може да откриете и лак за гъвкава фиксация. Той се препоръчва за къдрави коси, като прави къдриците гъвкави и подвижни.

Как се нанася лакът за коса?

Независимо от вида и марката, лакът за коса трябва да се впръска на разстояние 20-30 см. от косата. В противен случай рискувате косата да се слепне, което никак не изглежда добре. Не трябва да се прекалява и с количеството, тъй като косата може да заприлича на зле поддържана перука и да изглежда изкуствено. Добре е да предпазвате очите си, защото частиците на лака могат да ги раздразнят.

Какъв лак за коса да изберем?

Има множество видове и марки – L’Oreal, Schwarzkopf, Garnier, Nivea и много други. Препоръчително е да избирате продукти без съдържанието на алкохол, особено ако имате чувствителна кожа на главата. Той може да раздразни кожата и да предизвика лющене. Лаковете на водна основа са по-щадящи, като е добре да се нанасят на косата преди и след завършване на прическата.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!