С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Лак за коса Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 165 магазина
Виж всички магазини

Информация за Лак за коса

Колко често Ви се е случвало да прекарате изтощително много време в оформяне на прическата си, а след това вятърът или влагата да провалят цялото Ви старание? За да избегнем такива неприятни ситуации, на помощ идва лакът за коса.

Какви видове лак за коса има?

Най-общо – лаковете за коса се делят според силата на фиксация. Обикновено различните производители предлагат около 5 нива на фиксация, като можем да ги обобщим като лакове за лека или нормална фиксация, силна и мега или ултра силна фиксация. Леката фиксация е подходяща за ежедневна употреба, като косата изглежда и се движи естествено. Силната фиксация е предназначена за по-специфични атмосферни условия – влага, вятър. Мега силната фиксация се препоръчва при сложни прически, които трябва да запазят вида си по-дълго време. Може да откриете и лак за гъвкава фиксация. Той се препоръчва за къдрави коси, като прави къдриците гъвкави и подвижни.

Как се нанася лакът за коса?

Независимо от вида и марката, лакът за коса трябва да се впръска на разстояние 20-30 см. от косата. В противен случай рискувате косата да се слепне, което никак не изглежда добре. Не трябва да се прекалява и с количеството, тъй като косата може да заприлича на зле поддържана перука и да изглежда изкуствено. Добре е да предпазвате очите си, защото частиците на лака могат да ги раздразнят.

Какъв лак за коса да изберем?

Има множество видове и марки – L’Oreal, Schwarzkopf, Garnier, Nivea и много други. Препоръчително е да избирате продукти без съдържанието на алкохол, особено ако имате чувствителна кожа на главата. Той може да раздразни кожата и да предизвика лющене. Лаковете на водна основа са по-щадящи, като е добре да се нанасят на косата преди и след завършване на прическата.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!