Лак за нокти

Намерихме 8 резултата за Лак за нокти в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 8 промоции за Лак за нокти. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Лак за нокти и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

01.03 - 31.03 Лили Дрогерие
01.03 - 31.03 Лили Дрогерие
01.03 - 31.03 Лили Дрогерие
01.03 - 31.03 Лили Дрогерие

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Лак за нокти

Всяка дама обича да поддържа добрия си външен вид и понякога да сменя визията си. Нова прическа, дрехи, маникюр придават на жената свежест и обаяние. За някои от дамите е лесно да поддържат сами визията си, а други се доверяват на специалистите. Добре поддържаните нокти със сигурност са една от характеристиките на красивата жена. Формата, дължината и цветът са субективен избор, но като цяло трябва да бъдат обгрижвани, за да изглеждат добре.

Какви видове лак за нокти има? Какъв да избера?

При избора на лак за нокти жените най-често предпочитат любимите си цветове или ги съобразяват с текущото си облекло. Има цветове, които винаги са на почит - например червеното. Обърнете внимание обаче, че трябва внимателно да се лакирате с него, тъй като много си личи, когато не сте внимавали. Освен стандартните лакове, които всички познаваме, има и много нови видове с или без видим ефект, с различни съставки, които може да влияят позитивно на ноктите ни. Например укрепващият лак за нокти е подходящ за всички дами, чиито нокти се чупят често или разцепват. Този продукт съдържа ценни витамини, кератин и калций и е хубаво да се сдобиете с него, за да разрешите проблемите си. Все пак какъвто и цвят да изберем, ако ноктите ни не са здрави, няма да изглеждаме добре. Други видове лак, които се радват на популярност, са с ефекти. Например с ефект графити (получава се релефен ефект, може да се смесват два различни цвята) или хамелеон (променя цвета си според светлината и температурата). Цените на обикновените лакове са между 80 ст. (ако взимате най-малките, които са като мостри) и 7-10 лева, ако се ориентирате към укрепващ или по-висок клас.

Кои марки лакове са добри? Откъде да купя?

„Perfect”, “O.P.I”, “Bourjois”, “Revlon” са някои от предпочитаните от дамите марки лакове. Може да направите своя избор в магазините на „Lilly”, “dm” или от каталозите на “Oriflame” например. Специално за Вас ежедневно подбираме брошури, които качваме на нашия сайт, за да разгледате къде се предлагат най-добрите оферти.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах