Лак

Намерихме 1 резултат за Лак в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 1 промоция за Лак.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

09.11 - 06.12 GS Строймаркет

Подобни продукти от тази категория

01.09 - 31.12 Office 1 Superstore
09.11 - 06.12 GS Строймаркет
09.11 - 06.12 GS Строймаркет
09.11 - 06.12 GS Строймаркет
09.11 - 06.12 GS Строймаркет
09.11 - 06.12 GS Строймаркет
09.11 - 06.12 GS Строймаркет
09.11 - 06.12 GS Строймаркет

Повече информация за Лак

Да имаш прекрасен дом не е достатъчно, трябва да знаеш и как да го поддържаш и как да се справяш  с най-елементарните и разпространени дребни поправки или козметични ремонти из стаите. Не е нужно да си майстор, за да се научиш да боядисваш, да лакираш повърхностите и да ги почистваш. Изборът на материали, с които да извършим всички тези дейности, се оказва по-труден, тъй като пазарът буквално е залят от различни видове бои, лакове и т.н.

Какви лакове има? Какво трябва да знам преди да си купя?

При избора на лак трябва да съобразим дали продуктът, който избираме, е подходящ за нашите цели. Тук става въпрос не само за това дали ще бъдат прилагани вън или вътре, но и каква точно повърхност ще лакираме. Тук е уместно да допълним, че в групата на лаковете влизат лакобояджийските материали, които представляват разтвор на природни или синтентични филм образуващи вещества в органични разтворители. Най-предпочитаните за затворени помещения са водоразтворимите лакове. За вътрешна употреба широко използвани са акрилни лакове, предназначени предимно за дървени повърхности-врати, рафтове, дограма и др. Нанасят се лесно, а освен това изсъхват бързо и образуват удароустойчиво покритие. При избора на покритие за пода е важно да изберем лак, който е устойчив на изтъркване, особено за стаите, в които има активен трафик – например в кухнята или коридора. Когато търсим лак, предназначен за външни повърхности (прозорци, огради, фасади, настилки на алеи и т.н.), е препоръчително да изберем състави, които образуват трайно покритие, което е устойчиво на климатични промени. Най-често лаковете за външна употреба са на основата на органични разтворители и имат UV-защита.

В кои магазини се продават лакове?

Сайтът ни може да Ви бъде верен помощник в света на намаленията. Възползвайте се от неговите услуги, за да знаете къде се предлагат най-добрите промоции. Лакове например може да закупите от магазините на  “Praktiker”,”Baumax”, “Bauhaus” и др.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах