Лакочистител Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 190 магазина
Виж всички магазини

Информация за Лакочистител

Поддържаният маникюр е важен за всяка жена. Независимо дали предпочитате телесни и нежни цветове, или харесвате по-ярки и тъмни лакове за нокти, няма нищо по неприятно от размазан или олющен лак. Затова наред с лака за нокти ни е необходим и лакочистител. Въпреки че има лакове, които се рекламират, че издържат дълго време, под въздействието на препаратите и пособията за почистване и друга ръчна работа те губят първоначалния си вид.

Какви лакочистители има? Какъв да изберем?

Лакочистителите се различават както по своите съставки, така и по вида и начина на почистване на лаковото покритие. Лакочистителите могат да бъдат със или без ацетон. Безацетоновите лакочистители се предпочитат, тъй като са по-щадящи към нокътя и често съдържат подхранващи съставки. Те се използват и при различни видове ноктопластика.

Най-разпространени са лакочистителите в пластмасови шишенца. Те се продават на сравнително ниска цена. Има и лакочистители в стъклени шишета, но те са по-тежки и има опасност от счупване. За отстраняване на лака се използва малко количество от лакочистителя, разпределен върху памук или козметичен тампон. Лакочистителите с гъба също са популярни. При тях няма нужда от допълнителен памук, а лакираният нокът се поставя в бурканчето и със завъртане лакът се отстранява. Въпреки че, на пръв поглед, лакочистителите с гъба изглеждат практични, те изветряват по-бързо и гъбата се изсушава, като губи почистващите си свойства.

За премахване на излишните остатъци от лак, удобни са лакочистителите-писалка или коректор. Те имат накрайник, който наподобява този на маркер. Подобно предназначение имат и лакочистителите с четка.

Откъде да купим лакочистител?

Лакочистителите са широко разпространени в търговската мрежа. Може да ги откриете както в магазините за козметика и аптеките, така и в супермаркетите. В Broshura.bg ще намерите актуалните промоции и намаления, и ще може да изберете лакочистител на достъпна и изгодна цена.