Ламинат Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 190 магазина
Виж всички магазини

Информация за Ламинат

Омръзна Ви да стъпвате по балатума или килима, които вече са износени, копнеете за свежо пространство, което да е удобно за почистване? Направете малък ремонт и сложете ламиниран паркет в дома си, за да зарадвате очите си, но и да внесете уют в дома си. Паркетът е и по-лесен за поддръжка, така че ще си спестите доста труд.

Какво трябва да съобразя, когато купувам ламинат?

Първо е добре да прецените какъв цвят искате да бъде паркетът, съобразете го не само с останалото обзавеждане, но и с пространството, с което стаята разполага и нейната функция. Имайте предвид, че светлият под ще създаде оптическа илюзия, че помещението е голямо, така че е добре да се възползвате от този факт, когато ремонтирате малка стая. В последните години се появиха доста интересни шарки на ламинатите - например имитации на дънков плат или плочки. Можете да заложите на тъмния цвят, ако стените Ви са светли и желаете да постигнете ефект на контраста. Друго, което трябва да решите, е каква ще бъде дебелината на ламинираният паркет – по принцип се продават варианти между 6 и 14 мм. Ориентирайте се към по-голямата дебелина, ако ще поставяте тежки мебели в стаята. Цените на ламинирания паркет са между 12 и 25 лв./ кв.м.

Откъде да купя ламинат?

Можете да се обзаведете с ламиниран паркет в някой от магазините на „DOMKO”, “Praktiker”, “Bauhaus”, “Baumax” и др. Вече можете да направите лесен избор, благодарение на брошурите, качени на нашия сайт. Чрез тях ще знаете в кои магазини са най-изгодните предложения и оферти.