Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Ламинатор Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 131 магазина
Виж всички магазини

Информация за Ламинатор

Всеки от нас има важни документи или други материали на хартия, които искаме да запазим за дълго време. Един от начините е те да бъдат ламинирани. Това е практично решение, което ще предпази хартията или картона от замърсяване, влага, пожълтяване и т.н. За тази цел ни е нужно специално устройство – ламинатор.

Какви ламинатори има?

Ламинаторите могат да са ролкови или форматни, като за домашна употреба или в офиса се предпочитат форматните. От друга страна, ламинаторите могат да бъдат предназначени за различни формати листове – обикновено за листове до формат А4 или листове с формат по-голям от А4.

Най-разпространеният метод на ламиниране е чрез два валяка. Между тях преминава листът и фолиото, като с притискане се осъществява ламинирането. Този начин на ламиниране – чрез натиск, се нарича и студено ламиниране. Ако се използва топлина, то тогава ламинирането е топло.

Ламинаторите се различават и по начина на подаване на листовете. Ръчното подаване е подходящо за малък и среден обем, докато автоматичното подаване е препоръчвано за по-голямо количество ламинирани документи. Има и професионални ламинатори, които се използват в обществени учреждения, копирни центрове и т.н.

Фолиото за ламиниране може да бъде матирано или гланц, като гланцираното се отличава с по-ниска цена. Фолиата се различават и по размерите им.

Откъде да купим ламинатор?

Ще намерите различни видове и марки ламинатори както в магазините за техника, така и в магазините за офис оборудване и консумативи. Разгледайте актуалните брошури на магазините. В тях са включени промоционални оферти и отстъпки. Възползвайте се от тях и закупете най-подходящия ламинатор, който да отговаря на нуждите Ви, на изгодна и достъпна цена.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!