Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Ламперия Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 136 магазина
Виж всички магазини

Информация за Ламперия

Когато правим ремонт на дома си, едно от най-важните неща, които искаме да постигнем е той да бъде уютен и комфортен. За да постигнем това, всеки елемент и детайл е от значение. Много популярни и използвани са различните облицовки за стени и тавани, а най-предпочитана е ламперията.

Какви видове ламперия има? Каква да изберем?

Най-общо можем да разделим ламперията според материала, от който е произведена – от масивна дървесина, от PVC, от MDF. Поради голямото си разнообразие от цветове и лесен монтаж, PVC ламперията е една от най-предпочитаните в днешно време.

PVC ламперията може да се монтира на неравни повърхности, като се използва дървена скара. Тя се отличава със здравина и устойчивост, като може да се използва неколкократно. Друго нейно предимство е влагоустойчивостта й, което я прави подходяща и за влажни помещения. Между PVC ламперията и стената може да се поставят звуко- и топлоизолационни материали. Този вид ламперия се поддържа лесно и може да се почиства само с влажна кърпа.

Подобни качества притежава и MDF ламперията, но тази от PVC е по-дълготрайна.

Ламперията от масивна дървесина, много често от чам, е класически вариант за облицоване на стени и тавани. При нея е необходимо допълнително обработване с лак, паркетин или вакса. Дървената ламперия също може да се постави във влажни помещения, ако има добра вентилация.

Откъде да купим ламперия?

Различни видове ламперии – размери, цвят, материал, може да намерите в магазините за строителни материали и обзавеждане – Броколаж, Практикер, Практис, Баумакс, Баухаус, Алати, Чечосан, Багира и т.н. Разгледайте техните промоционални брошури в Broshura.bg. Така ще може да изберете най-изгодната цена за желания от Вас продукт.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!