Ламперия Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 5 от 5 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 191 магазина
Виж всички магазини

Информация за Ламперия

Когато правим ремонт на дома си, едно от най-важните неща, които искаме да постигнем е той да бъде уютен и комфортен. За да постигнем това, всеки елемент и детайл е от значение. Много популярни и използвани са различните облицовки за стени и тавани, а най-предпочитана е ламперията.

Какви видове ламперия има? Каква да изберем?

Най-общо можем да разделим ламперията според материала, от който е произведена – от масивна дървесина, от PVC, от MDF. Поради голямото си разнообразие от цветове и лесен монтаж, PVC ламперията е една от най-предпочитаните в днешно време.

PVC ламперията може да се монтира на неравни повърхности, като се използва дървена скара. Тя се отличава със здравина и устойчивост, като може да се използва неколкократно. Друго нейно предимство е влагоустойчивостта й, което я прави подходяща и за влажни помещения. Между PVC ламперията и стената може да се поставят звуко- и топлоизолационни материали. Този вид ламперия се поддържа лесно и може да се почиства само с влажна кърпа.

Подобни качества притежава и MDF ламперията, но тази от PVC е по-дълготрайна.

Ламперията от масивна дървесина, много често от чам, е класически вариант за облицоване на стени и тавани. При нея е необходимо допълнително обработване с лак, паркетин или вакса. Дървената ламперия също може да се постави във влажни помещения, ако има добра вентилация.

Откъде да купим ламперия?

Различни видове ламперии – размери, цвят, материал, може да намерите в магазините за строителни материали и обзавеждане – Броколаж, Практикер, Практис, Баумакс, Баухаус, Алати, Чечосан, Багира и т.н. Разгледайте техните промоционални брошури в Broshura.bg. Така ще може да изберете най-изгодната цена за желания от Вас продукт.