Лампа Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 15 от 14 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 188 магазина
Виж всички магазини

Информация за Лампа

Осветителните тела са сред най-необходимите вещи в дома. Разнообразието от видове, размери, дизайн може да задоволи всеки вкус и потребностите на различните потребители.

Какви видове лампи има? Каква да купя?

Най-търсените лампи са настолните, за баня, полилеи, лампиони и т.н. Най-популярното деление на видовете осветителни тела се състои от три типа: лампа с нажежаема жичка, флуоресцентни лампи и светодиодни лампи. Последните са най-икономични и имат дълъг живот. Предимството на светодиодните лампи пред тези с нажежаемата жичка е, че не изгарят внезапно, а постепенно, светлината им става по-слаба и това ни дава знак, че е време да купим нов източник на светлина. При избор на лампа трябва да преценим за къде е предназначена тя. Ако е за банята например, трябва да търсим влагоустойчива. Ако търсим за детската стая, е добре детето да участва активно в избора, за да сме сигурни, че продуктът съвпада и с неговите очаквания. Външният вид на лампите трябва да е съобразен и с интериора на помещението, в което се намират. Ако ни трябват няколко осветителни тела за една стая, не е зле да са еднакви или да си приличат стилово.

Какви цени да очаквам?

Цените зависят от вида лампа и от дизайна на продукта. Стандартните настолни лампи например са на цени 20-30 лева, а ако искате да си купите осветително тяло с по-модерен дизайн, трябва да се подготвите да платите над 100 лева.

Откъде да купя лампа?

Можете да разгледате наличните предложения за лампи в магазините на “Mr. Bricolage”, “Aiko”, “Jumbo” и др. Преди това вижте нашия сайт и брошурите, които сме качили. Така ще знаете къде са най-добрите оферти.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!