Лампион Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 3 от 3 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 191 магазина
Виж всички магазини

Информация за Лампион

За да е уютна и комфортна обстановката в дома ни, трябва да подберем подходящи цветове, мебели и аксесоари. Важен елемент, който не трябва да забравяме, е осветлението. В магазините има огромно разнообразие от осветителни тела, които да допълнят интериора на помещението, а подходящият лампион ще създаде приятна атмосфера.

Какво представлява лампионът?

По правило, лампионът е стояща висока лампа. Лампионите се използват за осветяване на дадена част от помещението или на конкретен предмет. Лампионите се различават по начина на разпръскване на светлината, което се определя от вида на абажура – дали светлината е насочена на нагоре, надолу или настрани.

Лампионът е често избиран за поставяне в ъглите на стаята или в къта за четене. За мястото за четене или почивка се препоръчва лампион със светлина, насочена надолу. Много практични са лампионите, които могат да регулират позицията си. Стоящите лампи са подходящи и за създаване на по-романтична и интимна атмосфера. Те са предпочитани и за осветяване на работния кът.

Дизайнът на лампионите е много разнообразен. Ще намерите лампиони за няколко крушки, с различни форми на абажурите, с настолна лампа, лампиони от хартия, ратан и много други. Съобразете стила и цветовете на лампиона с цялостния интериор на помещението или с къта, който ще осветява.

Откъде да купим лампион?

Ще намерите различни лампиони в Бриколаж, Практикер, Икеа, Домко, Комо, Аико и останалите магазини за обзавеждане. Разгледайте актуалните брошури на магазините, в които ще откриете промоционални оферти и специални отстъпки. Възползвайте се от тях и закупете най-подходящия лампион за Вашия дом на изгодна и достъпна цена.