Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Латекс Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 4 от 4 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 134 магазина
Виж всички магазини

Информация за Латекс

Латексът представлява емулсия (смес) на частиците на естествения (натурален) каучук или на изкуствения каучук във вода. Той намира широко приложение, но най-често сме свикнали да го използваме при боядисването на стените вкъщи. Все пак латексът може да се използва и за импрегниране на определени тъкани.

Видове латекс

Латексът бива естествен и изкуствен. Първият вид представлява специфична млечна течност, която се произвежда в малък процент от растенията. Най-често той е бял, но може да бъде и в други цветове. Изкуственият латекс пък се правичрез употребата на синтетичен каучук или подобно на латекса съединение. Съществуват различни разновидности на латекса, а сред тях са цветен, машинно тониран, бял,

Какъв латекс да изберем?

На първо място може би се налага да изясним с какви финансови средства разполагаме за закупуването на пералня. Колкото по-голяма част от бюджета си отделим, толкова по-безшумна и функционална ще бъде машината. Доста клиенти се интересуват и от материала, от който е направен водосъдържателят - той може да бъде пластмасов или неръждаем инокс. И двата вида си имат предимства и недостатъци, така че крайният избор зависи от субективното виждане на потребителя.

Откъде да купим латекс на изгодни цени?

Сред марките, които предлагат многообразие от видове латекс са Лакпром, Левис, Фауст, Боролекс, Дулукс, Оргахим, Леко интерин  и други. Тези и още много други марки можете да намерите в търговските вериги на Бриколаж, Баумакс, Баухаус, Багира, Чечосан и други.За да Ви помогнем да се ориентирате какъв латекс да изберете, създадохме дигитална брошура с най-актуалните оферти. Разгледайте нашите пердложения и изберете латекса, от който имате нужда. 

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!