Латекс

Намерихме 1 резултат за Латекс в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 1 промоция за Латекс.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

11.01 - 07.02 GS Строймаркет

Подобни продукти от тази категория

04.01 - 27.01 Бриколаж
04.01 - 27.01 Бриколаж
04.01 - 27.01 Бриколаж
04.01 - 27.01 Бриколаж
04.01 - 27.01 Бриколаж
04.01 - 27.01 Бриколаж
04.01 - 27.01 Бриколаж
04.01 - 27.01 Бриколаж
04.01 - 27.01 Бриколаж

Повече информация за Латекс

Латексът представлява емулсия (смес) на частиците на естествения (натурален) каучук или на изкуствения каучук във вода. Той намира широко приложение, но най-често сме свикнали да го използваме при боядисването на стените вкъщи. Все пак латексът може да се използва и за импрегниране на определени тъкани.

Видове латекс

Латексът бива естествен и изкуствен. Първият вид представлява специфична млечна течност, която се произвежда в малък процент от растенията. Най-често той е бял, но може да бъде и в други цветове. Изкуственият латекс пък се правичрез употребата на синтетичен каучук или подобно на латекса съединение. Съществуват различни разновидности на латекса, а сред тях са цветен, машинно тониран, бял,

Какъв латекс да изберем?

На първо място може би се налага да изясним с какви финансови средства разполагаме за закупуването на пералня. Колкото по-голяма част от бюджета си отделим, толкова по-безшумна и функционална ще бъде машината. Доста клиенти се интересуват и от материала, от който е направен водосъдържателят - той може да бъде пластмасов или неръждаем инокс. И двата вида си имат предимства и недостатъци, така че крайният избор зависи от субективното виждане на потребителя.

Откъде да купим латекс на изгодни цени?

Сред марките, които предлагат многообразие от видове латекс са Лакпром, Левис, Фауст, Боролекс, Дулукс, Оргахим, Леко интерин  и други. Тези и още много други марки можете да намерите в търговските вериги на Бриколаж, Баумакс, Баухаус, Багира, Чечосан и други.За да Ви помогнем да се ориентирате какъв латекс да изберете, създадохме дигитална брошура с най-актуалните оферти. Разгледайте нашите пердложения и изберете латекса, от който имате нужда. 

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах