Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Леген Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 135 магазина
Виж всички магазини

Информация за Леген

Един от най-използваните и практични домакински съдове е легенът. В миналото, когато все още няма течаща вода, се е използвал вместо умивалник, но днес той служи като помощно средство при пране и миене. Легенът може да замести коша за пране, кофата за миене. По-плитките и продълговати легени се предпочитат и за къпане на бебето.

По какво се различават легените?

Въпреки че в миналото повечето легени са били метални, като не са се отличавали с голяма дълбочина, в днешно време най-разпространените легени са произведени от пластмаса. Стандартните легени са с кръгла основа и могат да се разширяват леко към горния ръб, но могат да са изцяло равностойни. На пазара ще намерите и легени с трапецовидна форма, правоъгълни, квадратни, елипсовидни.

Различните легени могат да имат дръжки, които представляват излято продължение на легена или могат да имат отвор. Обикновено дръжките са хоризонтални, но има и легени с вертикално разположени дръжки. Някои легени се продават и с капак.

Легените се различават и с вместимостта си. Най-разпространените легени започват от 1 л. и могат да надхвърлят 90 л. Ако се спрете на по-голям леген, препоръчително е да изберете традиционните дръжки с отвор, защото ще Ви бъде по-лесно и удобно неговото пренасяне. Цветовото разнообразие също е голямо.

Откъде да купим леген?

Може да намерите огромно разнообразие от легени в магазините за домашни потреби, както и в големите магазините, в които се продават стоки и пособия за домакинството. Може да откриете и цели комплекти легени, в които са включени няколко различни по големина съда. Това е удобен вариант, тъй като ще имате на разположение леген за различни нужди. Разгледайте промоционалните оферти на магазините и закупете необходимия Ви леген на атрактивна цена.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!