Леген

Намерихме 1 резултат за Леген в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 1 промоция за Леген.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

Повече информация за Леген

Един от най-използваните и практични домакински съдове е легенът. В миналото, когато все още няма течаща вода, се е използвал вместо умивалник, но днес той служи като помощно средство при пране и миене. Легенът може да замести коша за пране, кофата за миене. По-плитките и продълговати легени се предпочитат и за къпане на бебето.

По какво се различават легените?

Въпреки че в миналото повечето легени са били метални, като не са се отличавали с голяма дълбочина, в днешно време най-разпространените легени са произведени от пластмаса. Стандартните легени са с кръгла основа и могат да се разширяват леко към горния ръб, но могат да са изцяло равностойни. На пазара ще намерите и легени с трапецовидна форма, правоъгълни, квадратни, елипсовидни.

Различните легени могат да имат дръжки, които представляват излято продължение на легена или могат да имат отвор. Обикновено дръжките са хоризонтални, но има и легени с вертикално разположени дръжки. Някои легени се продават и с капак.

Легените се различават и с вместимостта си. Най-разпространените легени започват от 1 л. и могат да надхвърлят 90 л. Ако се спрете на по-голям леген, препоръчително е да изберете традиционните дръжки с отвор, защото ще Ви бъде по-лесно и удобно неговото пренасяне. Цветовото разнообразие също е голямо.

Откъде да купим леген?

Може да намерите огромно разнообразие от легени в магазините за домашни потреби, както и в големите магазините, в които се продават стоки и пособия за домакинството. Може да откриете и цели комплекти легени, в които са включени няколко различни по големина съда. Това е удобен вариант, тъй като ще имате на разположение леген за различни нужди. Разгледайте промоционалните оферти на магазините и закупете необходимия Ви леген на атрактивна цена.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах