Легло Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 11 от 11 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 187 магазина
Виж всички магазини

Информация за Легло

Здравият сън е от изключително значение за нашето физическо и психическо състояние през целия ден, затова специално внимание обръщаме, когато търсим легло за своята спалня, за детската стая или за фамилния хотел и къща за гости, която стопанисваме. Не е случайно и че спалните са сред топ продуктите на мебелните фирми по всяко време на годината. 

За вашето удобство и комфорт на съня Ви предлагаме стилни легла с дървени и метални рамки, двойни легла, ъглови, легло с подматрачна рамка, двуетажни легла, бебешки и детски легла, легла персон и персон и половина. Според големината на помещението Ви и преобладаващите материали на мебелите, които го допълват можете да изберете точно Вашият най-подходящ вариант, който перфектно да пасва на целия останал интериор.

Какво трябва да знаем за леглото?
Най-важната част от леглото несъмнено е неговият матрак. Вече неудобните пружини отдавна са отстъпили място на висококачествени матраци, съобразен с размерите на спалните, които осигуряват така нужния ни релакс и комфорт при спане. В момента реклами постоянно вървят по телевизията или в брошурите на водещите произодители на антиалергични матраци и на такива, които пасват перфектно на Вашето тяло, моделирайки се по извивките Ви, заемайки форма, която да Ви осигури чувството, че спите на облаче.

Повдигащият газов механизъм, на някои модели легла и спални, както и поставянето на дъно на спалните, позволяват ползването на подматрачното пространство, за да съхранявате там завивки, одеала или просто вещи, за които нямате достатъчно място в останалата част от жилището. За да се повиши допълнително здравината на леглата, конструкцията се подсилва в четирите краища.

Марки и магазини, на които да се доверим?
За да изберете Вашето легло, ние с грижа за Вас сме подбрали най-добрите актуални оферти от каталозите на най-близките до Вас търговски вериги - Долче Каса, Мебели Виденов, Зона, Лабиринт, Юнис булини, Дизма, Комо, @Хоум, Айко, Арон, Ирим, Икеа. Разнообразието от дизайни и възможности на фирми като Виденов, Явор, Арон, Айко, Комо, Идеа, Нокора, Мондо и много други, ще Ви потопи в един свят на комфорта, за който цял живот сте мечтали.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!