Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Ледогенератор Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
  • стр: 12

    Открихме: за вода. ледогенератор

    Технополис брошура до 26.04.2018
Страница 1 от 1
-
Показани 2 от 2 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 135 магазина
Виж всички магазини

Информация за Ледогенератор

Функцията на ледогенераторите е да поддържат постоянна температура на леда в дома Ви или на работното място. Уредът е широко използван и предлага голямо разнообразие от идеи и функционалност. 

Какво трябва да знаем преди да си купим ледогенератор?

Приложението на ледогенераторите може да се открие в хранителната промишленост за съхранение на месо, риба, мляко и др. Те спомагат за безопасното им транспортиране, без да има възможност за нарушаване на хранителните им качества. Приложението им е главно в гастрономията, магазини, лечебните центрове и спортните бази. Като видове генераторите произвеждат лед на кубчета, люспест лед и гранулиран. Новото поколение ледогенератори, които имат подобрена технология успяват да съхранят качеството на леда, дори когато за по-дълго време не е бил съхраняван. Модерните модели се отличават с компактни размери, тиха работа и висока производителност.

Важно условие за безопасното ползване на уреда е предвиденият спирателен кран, който да се монтира при нужда да се прекрати водоподаването. Освен това трябва да съобразите и налягането на водопровода, както и качеството на водата, която ще използвате.

Кои марки да изберем и откъде да пазаруваме?

Вече все повече производители на този вид уред изникват на българския пазар, но през годините има някои, които определено са се наложили като лидери, сред тях са SCOTSMAN ICE SISTEMS, Arielli, Icematic, LiebHerr и други. Можете да намерите на сайта ни каталозите на магазини Техномаркет, Технополис, Зора, Волта, Денси, Интермаркет, които имат добри оферти за евтини и качествени уреди. Разгледайте техните промоционални брошури и открийте този ледогенератор, който най-добре би се вписвал в дома или работното Ви място. Не се колебайте и ги намерете още сега!

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!