Ледогенератор

Намерихме 1 резултат за Ледогенератор в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 1 промоция за Ледогенератор.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

05.09 - 25.09 Техномаркет

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Ледогенератор

Функцията на ледогенераторите е да поддържат постоянна температура на леда в дома Ви или на работното място. Уредът е широко използван и предлага голямо разнообразие от идеи и функционалност. 

Какво трябва да знаем преди да си купим ледогенератор?

Приложението на ледогенераторите може да се открие в хранителната промишленост за съхранение на месо, риба, мляко и др. Те спомагат за безопасното им транспортиране, без да има възможност за нарушаване на хранителните им качества. Приложението им е главно в гастрономията, магазини, лечебните центрове и спортните бази. Като видове генераторите произвеждат лед на кубчета, люспест лед и гранулиран. Новото поколение ледогенератори, които имат подобрена технология успяват да съхранят качеството на леда, дори когато за по-дълго време не е бил съхраняван. Модерните модели се отличават с компактни размери, тиха работа и висока производителност.

Важно условие за безопасното ползване на уреда е предвиденият спирателен кран, който да се монтира при нужда да се прекрати водоподаването. Освен това трябва да съобразите и налягането на водопровода, както и качеството на водата, която ще използвате.

Кои марки да изберем и откъде да пазаруваме?

Вече все повече производители на този вид уред изникват на българския пазар, но през годините има някои, които определено са се наложили като лидери, сред тях са SCOTSMAN ICE SISTEMS, Arielli, Icematic, LiebHerr и други. Можете да намерите на сайта ни каталозите на магазини Техномаркет, Технополис, Зора, Волта, Денси, Интермаркет, които имат добри оферти за евтини и качествени уреди. Разгледайте техните промоционални брошури и открийте този ледогенератор, който най-добре би се вписвал в дома или работното Ви място. Не се колебайте и ги намерете още сега!