Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Ледотрошачка Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 135 магазина
Виж всички магазини

Информация за Ледотрошачка

Слънце, плаж, море и разноцветни коктейли. Така изглежда мечтаното лято за мнозина, въпреки това един елемент от тази мечта, няма нужда да чака горещите дни. Коктейлите са обичани от много хора, без значение от сезона. Независимо дали приготвяме коктейл или просто искаме да направим напитката си по-интересна и студена ни трябва натрошен лед. А за да получим по-лесно натрошен лед е добре да имаме ледотрошачка.

Какви видове ледотрошачки има? Каква да изберем?

Ледотрошачките мога да се разделят на два основни вида – електрически и ръчни. Ръчните ледотрошачки имат ножове, които се завъртат с помощта на ръчка, като бързината се определя от собствените ни движения. Има различни модели, но повечето от тях приличат, на външен вид, на мелничка за кафе. Ледът се поставя в горната част на уреда, а натрошените парченца падат в долната част – контейнер. Те се отличават с по-ниски цени от тези на електрическите.

Електрическите или автоматични ледотрошачки се различават по мощността на мотора, а и по размерите им. Това се отразява и на количеството лед, което се раздробява за дадено време. Те са предпочитани заради по-бързото натрошаване на леда, а и поради улеснението при работа. Въпреки това техните цени могат да надхвърлят 100 лв., което ги прави по-недостъпни отколкото ръчните.

Откъде да купим ледотрошачка?

Независимо дали сте се спрели на ръчна или автоматична ледотрошачка, може да намерите практичните уреди в магазините за техника, както и в тези за битови стоки. Разгледайте промоционалните оферти за ледотрошачки на магазините и изберете най-изгодната цена. Актуалните брошури ще намерите на едно място – в Broshura.bg.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!