Лейка Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 187 магазина
Виж всички магазини

Информация за Лейка

Поливането е една от основните и най-важни грижи, които трябва да полагаме за растенията. Поливането с маркуч е лесен начин при големи площи и лехи, но за по-деликатни растения и по-внимателно поливане най-добрият начин е да използваме лейка.

Какви лейки има?

Лейките се различават по формата на накрайника, което определя и начина на поливане. Стандартните лейки са предназначени за капково поливане. Те се състоят от един основен съд, в който се събира течността. Върху него има дръжка за по-лесно пренасяне и употреба, а от другата страна е издължена тръбичка – чучур, завършващ с накрайник с множество малки отвори – тип душ. При някои лейки накрайникът може и да се маха. Отворите могат да са с различна големина и да са с различен брой, което определя и самите струи на водата

Другият вид лейки са тип „чайник”. При тях липсва накрайникът за капково поливане.

Най-разпространените лейки са изработени от пластмаса или метал. Те могат да бъдат с различни размери и вместимост. Лейките могат да са само с един отвор за наливане на водата, като са изцяло изляти, или да наподобяват кана. Разположението и ъгълът на накрайника също може да е различен – той може да изправен нагоре, да е извит и т.н. На пазара ще намерите и богато разнообразие от цветове и шарки.

Откъде да купим лейка?

Може да намерите различни лейки в магазините, в които се продават аксесоари и инструменти за градината – Бриколаж, Метро, Практикер, Икеа, Практикер, Баумакс, Кауфланд и много други. За да закупите най-подходящата лейка за Вашия дом и градина, разгледайте актуалните промоционални оферти на магазините. В тях са поместени най-изгодните цени и отстъпки. 

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!