Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Лепило Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 2 от 2 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 134 магазина
Виж всички магазини

Информация за Лепило

Любимият Ви аксесоар се е отлепил от дрехата Ви или пък правите ремонт у дома? Несъмнено всяко семейство се нуждае от лепило и то от няколко различни вида, за да се справи успешно с всекидневните си нужди или в неочаквани ситуации.

Какви видове лепило има? Какво да купя?

При избора на лепило е важно да изберете за какво ще го използвате. Ако е за офиса например, е лесно. Най-купуваните са сухи или течни, продавани в малки шишенца по 30 мл. Лесно лепят хартия, картон, снимки и др. Предпочитани са и т.нар. „секундни“ лепила, които се продават почти навсякъде и бързо се справят със залепването на малки предмети или участъци от по-големи. По-труден е изборът при покупка на лепило за строителни нужди, защото те до голяма степен зависят от вида на предметите и помещенията, в които ще бъдат поставяни те. Има няколко вида лепило за строителни материали – лепило на водна основа, на основа на разтворители, двукомпонентни строителни лепила и разтапящи се строителни лепила. Строителните лепила на водна основа са най-екологично чистите, но недостатъкът им е бавното втвърдяване – трябва да се изпари водата първо. Лепилата, които са на основа на разтворители, изсъхват по-бързо, но техните изпарения са вредни за човека. Избягвайте такъв вид лепило, ако в дома Ви има малко дете. При избора на лепило помислете какво искате да лепите, за да намерите най-подходящия вариант.

Кои марки лепило са добри? Откъде да си купя?

“Loctile” е лидерът сред секундните лепила, „Ceresit”, “Ardex”,”Weber” са някои от предпочитаните марки строителни лепила. Можете да си купите лепило от магазините на “Praktiker”„DOMKO”, “Bauhaus”, “Mr. Bricolage”,”BauMax” и др. Преди това вижте нашия сайт и брошурите, които качваме. Чрез тях ще се информирате къде са най-изгодните оферти.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!