Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Летва Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 135 магазина
Виж всички магазини

Информация за Летва

Дървото е сред най-използвания материал в строителството. От друга страна, дървените мебели, декорации и други дървени изделия внасят естествен уют и усещане за топлина в атмосферата. В строителството, една от най-използваните форми на дървения материал са летвите.

Какви дървени летви има? За какво се използват?

Най-разпространените дървени летви са произведени от иглолистна дървесина – от смърч, ела, бял или черен бор. Те се продават с различна дължина и ширина, но едни от най-използваните и предпочитани са с дължина от 3 или 4 метра, а размерите са 2/3см и 3/4см.

Дървените летви могат да бъдат сурови или изсушени.

Летвите се използват както в строителството, така и в мебелното производство. Едно от най-честите им приложения е при изграждане на покривна конструкция, като се поставят под керемидите. Дървените летви се използват при създаването на конструкция за сайдинг облицовки на сгради. Препоръчително е да избирате дървен материал първо качество.

Откъде да купим летви?

Освен в специализираните търговски обекти за дървен материал, ще намерите разнообразие от дървени летви в големите магазини за строителни материали – Багира, Бриколаж, Баумакс, Практикер, Практис, Чечосан, Мал Мук, Алати и т.н. Разгледайте актуалните промоционални оферти за летви в Broshura.bg, които предлагат различните магазини. Така ще може да откриете най-подходящия дървен материал, съобразен с Вашите нужди, и да изберете най-изгодната цена, на която да го закупите.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!