Ликьор Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 2 от 2 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 186 магазина
Виж всички магазини

Информация за Ликьор

Ликьорът представлява сладка алкохолна напитка, която намира широко приложени както в кулинарията, така и при приготвянето на различни коктейли. Ликьорът може да се консумира и самостоятелно, като се поднася като преди обяда, с десерта или след него.

Какви видове ликьори има?

Според различни истории, ликьорите започват да се правят в Италия още през XIII в., като са били дело на монаси от различни братства. Алкохолната напитка може да е ароматизирана с различни билки и подправки, да съдържа плодове, ядки и дори цветя. Към тях се добавя захар или други подсладители.

Ликьорите се делят на десертни, кремообразни и силни. Най-популярни са ликьорите с цитрусови плодове. Те са предпочитана съставка както за коктейли, така и за различни сладкиши. Един от най-популярните е Кюрасо, произхождащ от едноименния карибски остров. Има множество други ликьори, които са с дългогодишни традиции и история – Куантро, Гранд Марние и други. Утвърдените производители на ликьори са Франция и Италия.

Несъмнено един от най-популярните кремообразни ликьори е „Бейлис”. Той е представен на пазара през 1974 г. на ирландския пазар. Напитката съдържа ирландско уиски и сметана, като подбирането на подходящите съставки и тяхното съотношение отнемат 4 години. „Бейлис” е един от най-продаваните ликьори в световен мащаб и е важна част от износа на храни и напитки на Ирландия.

Откъде да купим ликьор?

В супермаркетите и магазините за алкохол ще намерите различни разфасовки, видове и марки ликьори. В Broshura.bg ще откриете промоционалните оферти, които предлагат различните магазини. Възползвайте се от тях и закупете избраната напитка на изгодна и атрактивна цена. И не забравяйте – консумирайте с удоволствие и мярка.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!