Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Листосъбирач Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 135 магазина
Виж всички магазини

Информация за Листосъбирач

С настъпването на есента или след силен вятър, дворът и алеите са затрупани с паднали листа. Те могат да създадат много проблеми, освен че затрупват и замърсяват автомобила, ако са мокри могат да се превърнат в истинска „пързалка”. Почистването им е трудно и почти невъзможно, ако не разполагаме с листосъбирач.

Какво представлява листосъбирачът? Какъв да изберем?

Листосъбирачът, наричан още духалка за листа, представлява уред, който всмуква и събира листата и другите органични отпадъци. Работи на принципа на обикновена прахосмукачка. Обикновено има и функция за раздухване на листата, като различните модели се различават по мощността на мотора и вместимостта на коша. Някои модели имат и опцията за раздробяване, като с нея се намалява обема на отпадъците няколко пъти.

Съобразете избора си с площта, която ще обработвате. За големи пространства най-добре се спрете на по-мощен листосъбирач, който да е с по-голям кош. Така ще си спестите честото чистене на торбата. Важно е дръжката да бъде удобна и да приляга в ръката, за да избегнете излишното напрежение и натоварване на ръцете. Поинтересувайте се и от коефициентът на раздробяване на листата и другите отпадъци. Най-разпространените са листосъбирачите с коефициент 10:1, но има и с по-висока степен на раздробяване.

Популярни и утвърдени марки на листосъбирачи са Black and Decker, Skil, Gardena, Bosch и други.

Откъде да купим листосъбирач?

Може да намерите листосъбирачи в големите магазини за строителни материали – Бриколаж, Мастерхаус, Практикер, Баумакс, Практис, Баухаус, Багира и други. В промоционалните брошури на магазините ще откриете специални намаления от цените на уреда. Така ще може да закупите избрания листосъбирач на достъпна и изгодна цена. Разгледайте брошурите бързо и лесно в Broshura.bg.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!