Лопата

Намерихме 2 резултата за Лопата в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 2 промоции за Лопата. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Лопата и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

31.07 - 20.08 Практикер
31.07 - 20.08 Практикер

Подобни продукти от тази категория

20.07 - 16.08 GS Строймаркет
20.07 - 16.08 GS Строймаркет
20.07 - 16.08 GS Строймаркет
20.07 - 16.08 GS Строймаркет
31.07 - 20.08 Практикер
31.07 - 20.08 Практикер
31.07 - 20.08 Практикер
31.07 - 20.08 Практикер

Повече информация за Лопата

Лопатата е един от най-разпространените и използвани ръчни инструменти. Лопатите се различават по своето предназначение, което определя формата и материала, от който са изработени.

Какви лопати има? Каква да изберем?

Както отбелязахме по-горе – лопатите се различават основно по предназначението си. Лопатите за изкопаване най-често имат почти правоъгълна форма, като е изработена от здрава стомана. Дръжките могат да бъдат Т- или D-образни, които осигуряват по-добър захват и натиск. Когато избирате такъв тип лопата, обърнете внимание на захващането на дръжката към металната част. То трябва да е здраво и стабилно. Дръжките най-често са изработени от дърво, но има и такива от фибростъкло и пластмаса.

Едни от практичните лопати са тези за сняг. Обикновено те са по-широки и могат имат завит край, чрез който загребването на сняг е по-лесно, или да бъдат заострени в края – за разбиване на лед. Могат да са изработени от здрава пластмаса или алуминий.

Удобни за съхранение в автомобил или друго малко пространство са сгъваемите лопати. Те са предпочитани за къмпинг, като може да се използват и за други дейности – за почистване на сняг, за изкопаване на дупки и т.н.

За разсаждане и други дейности в градината много предпочитани са малките лопати. Те имат заострена и издължена форма.

На пазара ще намерите и по-тясно специализирани лопати – дренажни, за изкопаване на канали и други.

Откъде да купим лопата?

Най-голям избор ще намерите в магазините за строителни материали – Бриколаж, Практикер, Практис, Чечосан, Баумакс, Баухаус, Мастерхаус и т.н. В техните актуални брошури ще откриете специални отстъпки и намаления на цените. Така ще може да изберете нужната Ви лопата на атрактивна и достъпна цена.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах