Луканки Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 15 от 15 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 192 магазина
Виж всички магазини

Информация за Луканки

Ако месото Ви е слабост и обичате масата Ви да е отрупана с нарязани мезета, то луканката несъмнено е често попълнение във Вашия хладилник. Качественият продукт предлага едно несравнимо усещане за плътността на месото и не може да се сравни с колбасите, препълнени със соя.  В последните години се налагат стандарти в производството на луканките и тенденцията е те да се правят отново по старата българска рецепта, като се намали сланината в тях, както и солта и соята. Целта е скоро обичаните от нас колбаси да съдържат истинско чисто месо, а добавките към него да бъдат само сол и черен пипер.

Какви видове луканки има?

На пазара има всякакви видове луканки, но най-често се предлагат тези със свинско и говеждо месо. Често продуктите са свързани с конкретно географско място и затова готовите луканки носят различни имена (напр. Троянска, Смядовска и др.). Сега има практически всякакви видове  - от свинско, козе, агнешко, биволско, дори конско месо. Някои са смес – съдържат два или повече вида месо. Според здравните специалисти конското месо е полезно, защото няма много мазнини. Ако мислите да купувате такава луканка обаче, знайте, че е доста суха, особено ако е направена от старо животно. Винаги се старайте да купувате колбаси от утвърдени производители и следете дали продуктът е пресен.

Кои марки луканки са предпочитани? Откъде да си купя?

Най-предпочитани са луканките „Смядовска“ , „Карловска“, „Търновска“ и др. на производителите „Маджаров“, „Бони“ и др. Можете да си купите месния продукт от някоя от големите вериги магазини – „Фантастико“, „BILLA”, “Kaufland”, “Carrefour”,”Lidl”,“Моят магазин“ и др. Ако искате да купувате продукти на промоция, посещавайте редовно сайта ни, за да разглеждате брошурите, които качваме.