Люлка

Намерихме 1 резултат за Люлка в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 1 промоция за Люлка.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

13.09 - 03.10 Практикер

Подобни продукти от тази категория

13.09 - 03.10 Практикер
13.09 - 03.10 Практикер
13.09 - 03.10 Практикер
13.09 - 03.10 Практикер
13.09 - 03.10 Практикер
13.09 - 03.10 Практикер

Повече информация за Люлка

Най-сладките мигове от живота на човек несъмнено са детските. Времето, когато единстсвеното ни задължение е да сме щастливи, а целта на родителите ни е да бъдем здрави, усмихнати и да се развиваме добре. В царството на малчуганите игрите заемат водещо място и всяка нова придобивка е малко празненство за децата. Холът или градината на всяко семейство, което има малко дете, се превръща в своеобразна площадка, където смехът властва. Люлките са едни от най-предпочитаните пособия, които могат да се купят и монтират лесно от родителите, за да внесат допълнително уют и радост в дома.

Какви видове люлки има? Какви цени да очаквам?

Най-разпространените детски люлки, които може да закупите, са градинските. Те са изградени предимно от пластмаса и метал и са лесни за монтаж. Ако детето Ви е много малко, е препоръчително да търсите модел, който е обезопасен – нека да има предни и странични прегради и обезопасителен колан, за да се забавлява малчуганът спокойно, а Вие да сте сигурни, че няма да се нарани. По-добре не купувайте люлки без облегалка, няма да са удобни за децата, а и са по-опасни.  Помислете за комфорта на своето дете, старайте се да има сенник, за да може малчуганът да играе и в топло време. Освен стандартните приспособления, които са предназначени за градината, има и малки люлки, които са подходящи за бебета. Те са по-ниски и много от тях са електрически, като люлеенето може да се регулира и да бъде с различни скорости-не е наложително Вие да стоите до уреда. Цените на детските люлки варират между 60 и 200 лева според модела и функциите, които притежават.

Откъде да купя люлка за моето дете?

В „Хиполенд“, „Jumbo”, “Lidl”, “Т-Маркет“, “Baumax”, “Mr. Bricolage” и др. можете да откриете идеална люлка за своето дете. Тъй като цените са различни във всеки обект, следете редовно нашия сайт за брошурите, които качваме. На страниците им са поместени изгодни предложения, от които можете да се възползвате.