Лютеница Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 12 от 12 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 189 магазина
Виж всички магазини

Информация за Лютеница

Понякога идеалната добавка може да направи чудеса с основния продукт. Колко е вкусен сандвичът с качествена лютеница отгоре…Представете си, че сте пържили пържоли, но нещо липсва...гарнитурата може отново да бъде лютеница. Комбинацията между чушки, патладжан, чесън и домати е сред любимите хранителни продукти на българите. Най-вкусна е домашно приготвената лютеница, но трябва да се примирим с факта, че все по-рядко хората произвеждат, в резултат на което се налага да си купят от магазина.

Каква лютеница да купя?

Изборът зависи предимно от личния Ви вкус и също така от парите, с които разполагате. Според специалисти най-евтините и разпространените лютеници на пазара са направени без домати и чушки, а всъщност съдържат генномодифицирано нишесте и картофи! Никога не се подлъгвайте по прекалено ниската цена, дайте левче или два повече, но ще се сдобиете с истински продукт. Няма смисъл да ядете консерванти с боя… Условно казано лютеницата се дели на два вида – едросмляна и финосмляна. Разликата е, че първата се приготвя от зеленчуци, които са печени, а втората- от такива, които са варени. Избягвайте да купувате марките, които не сте чували или лютеницата със странен цвят. Специалистите препоръчват да избираме продукт с наситен червен цвят, ако е оранжев или светлочервена, то има много нишесте в нея. Гледайте и етикета, за да видите какво съдържа продуктът. Новите стандарти на пазара позволяват в състава на лютеницата да се включват моркови, пюре от картофи и слънчогледово олио.

Кои са лидерите на пазара ? Откъде да купя?

Сред най-добрите марки лютеници са „Дерони“,“Велика“, „Традел“, „Първомайска лютеница“, „Олинеза“ и др. Продуктът се разпространява масово, има го и в големите магазини на „Кауфланд”, “Т Маркет”, “Фантастико“, „Лидл”, “Билла”, “Пикадили“ и др. Информирайте се чрез нашия сайт къде са най-изгодните оферти!