Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Майонеза Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 2 от 2 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 135 магазина
Виж всички магазини

Информация за Майонеза

Сухите сандвичи и препечената филийка хляб могат моментално да променят вкуса си, ако добавим към тях хубава майонеза. Този хранителен продукт се състои от специфичен вид емулсия, приготвена от яйчен жълтък, сол, растително масло, оцет и др. Най-вкусната майонеза несъмнено е домашната, но ако не можем да си направим сами или нямаме необходимите продукти и време, можем да си купим от магазина.

Какви видове майонеза има? Каква да избера?

Стандартната майонеза е гъста и вкусна, а качествената има вкус на домашна. Използва се за приготвянето на картофена или руска салата или като добавка към сандвичите, пицата и др. продукти от ресто. Много от нас я предпочитат за аранжиране на порцията пържени картофи. Освен това през последните години се продават различни видове майонеза – с кисели краставички, т.нар. „домашна“ и др. Имайте предвид, че т.нар „нискокалорични“ или „нискомазнинни“ майонези са изключително вредни, защото всъщност са направени от вредни вещества и могат да причинят сърдечно-съдови заболявания, диабет, остеропороза, автоимунни заболявания и др. Избягвайте да купувате продуктите, които съдържат глутамат и консерванти. Не забравяйте, че ако имате повишена киселинност на стомаха или алергия към яйца и оцетна киселина, трябва да избягвате консумация на майонеза. Препоръчително е да не я сервирате на деца под 5-годишна възраст.

Кои марки са лидери на пазара? Откъде мога да си купя качествен продукт?

Сред най-купуваните са продуктите на „Краси“, „Олинеза“, „Deroni”, “Орфео“ и др. Майонеза можете да купите от магазините на „Фантастико“, „Пикадили“, „CBA”, “Kaufland”, “Carrefour”, “Lidl”, „Моят магазин“, „Т Маркет“ и др. Пазарувайте винаги изгодно и разумно, следете изгодните намаления, които публикуваме на нашия сайт, за да спестите пари.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!