Майонеза

Намерихме 1 резултат за Майонеза в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 1 промоция за Майонеза.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

Подобни продукти от тази категория

07.01 - 27.01 T MARKET
07.01 - 27.01 T MARKET
07.01 - 27.01 T MARKET
07.01 - 27.01 T MARKET
14.01 - 20.01 Фантастико
14.01 - 20.01 Фантастико

Повече информация за Майонеза

Сухите сандвичи и препечената филийка хляб могат моментално да променят вкуса си, ако добавим към тях хубава майонеза. Този хранителен продукт се състои от специфичен вид емулсия, приготвена от яйчен жълтък, сол, растително масло, оцет и др. Най-вкусната майонеза несъмнено е домашната, но ако не можем да си направим сами или нямаме необходимите продукти и време, можем да си купим от магазина.

Какви видове майонеза има? Каква да избера?

Стандартната майонеза е гъста и вкусна, а качествената има вкус на домашна. Използва се за приготвянето на картофена или руска салата или като добавка към сандвичите, пицата и др. продукти от ресто. Много от нас я предпочитат за аранжиране на порцията пържени картофи. Освен това през последните години се продават различни видове майонеза – с кисели краставички, т.нар. „домашна“ и др. Имайте предвид, че т.нар „нискокалорични“ или „нискомазнинни“ майонези са изключително вредни, защото всъщност са направени от вредни вещества и могат да причинят сърдечно-съдови заболявания, диабет, остеропороза, автоимунни заболявания и др. Избягвайте да купувате продуктите, които съдържат глутамат и консерванти. Не забравяйте, че ако имате повишена киселинност на стомаха или алергия към яйца и оцетна киселина, трябва да избягвате консумация на майонеза. Препоръчително е да не я сервирате на деца под 5-годишна възраст.

Кои марки са лидери на пазара? Откъде мога да си купя качествен продукт?

Сред най-купуваните са продуктите на „Краси“, „Олинеза“, „Deroni”, “Орфео“ и др. Майонеза можете да купите от магазините на „Фантастико“, „Пикадили“, „CBA”, “Kaufland”, “Carrefour”, “Lidl”, „Моят магазин“, „Т Маркет“ и др. Пазарувайте винаги изгодно и разумно, следете изгодните намаления, които публикуваме на нашия сайт, за да спестите пари.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах